Anasayfa > Oyun Haberleri > Streets of Rage 4 İçin Çıkış Tarihi Açıklandı!

Streets of Rage 4 İçin Çıkış Tarihi Açıklandı!

Indie dövüş oyunu Streets of Rage 4 için çıkış tarihi açıklandı. Serinin dördüncü oyunu PC, XBOX, PS4 ve Switch platformlarında 30 Nisan’da oynanabilecek.

Sevilen sokak dövüşü serisi Streets of Rage’in dördüncü oyunu, hayranlar tarafından bir süredir bekleniyor. Yayınlanan yeni fragmanla birlikte oyunun çıkış tarihi açıklandı. Streets of Rage 4, oyuncuların yoğunlukla bulunduğu dört platformda da oynanabilecek. 27 Ağustos 2018’de duyurulan oyun, 30 Nisan’da oyuncuların beğenisine sunulacak. Oyunun fiyatı ise henüz belli değil.

Streets of Rage serisinin dönüşünü simgeleyen son oyunun grafikleri, Wonder Boy: The Dragon’s Trap’i geliştiren stüdyo tarafından tamamen elle çizildi. Oyundaki beş ana karakterle birlikte birçok açılabilir karakter de bulunacak. İki oyuncuyla birlikte çevrimiçi co-op oynanabilirken aynı cihaz üzerinden dört kişiye kadar birlikte oynanabilecek bir oyunla karşı karşıyayız. Oyun modları arasında ise hikâye modu, dövüş modu ve macera modu bulunacak.

Dotemu’nun yayıncılığını yapacağı, birden çok geliştiricinin ortaklaşa ürettiği oyunu 30 Nisan’da oynayabileceğiz. Fiyatı ile ilgili kesin bir bilgi henüz yok fakat eski oyunlarının hepsinin Steam’de üçer lira olduğunu göz önünde bulundurursak çok da pahalı bir yapımla karşılaşmayacağımızı söyleyebiliriz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir