Anasayfa > Oyun Haberleri > Super Mario Bros. 35. Yıla Özel Battle Royale Oyunuyla Geliyor

Super Mario Bros. 35. Yıla Özel Battle Royale Oyunuyla Geliyor

“It’s a me, Mario!” Göbekli, bıyıklı ve tatlı İtalyan karakterimiz Mario bu sene 35 yaşında. Super Mario Bros. 1985 yılında çıktığından beri hayatımızda. 90’lı 2000’li ve hatta 2010’lu nesille bile bağ kurabilmiş bu muhteşem oyun serisinin 35. yılına özel Nintendo büyük bir kutlama başlatıyor.

Remake’ler, nostaljik konsollar ve yeni oyunlar 35. yıl özel etkinliklerinde bizi bekleyecek. Oyun sektöründe battle royale işine girmeyen bir tek Mario ve arkadaşları kalmıştı, bu özel etkinlik kapsamında onlar da aramıza bir battle royale oyunuyla katılacak.

Çeşitli içerikleri ve yenilikleri 16 dakikalık 35. yıl özel videosunda tanıtan Nintendo bizi ufak bir nostalji yolculuğuna çıkarıyor:

Super Mario Bros. 35

Hem yukarıda hem de bu videoda gösterildiği gibi, Tetris 99 stilinde nostaljik bir mücadele bizi bekliyor. Aynı ekranda olmasa da 35 tane oyuncu birbirine karşı mücadele edecek. Ekranımızın kenarlarında görebildiğimiz 34 diğer Mario arasından son hayatta kalan Mario olmak için uğraştığımız bu yarışta kendi dünyamızda öldürdüğümüz düşmanları diğer oyuncuların dünyasına gönderebiliyoruz. Ayrıca bazı özellikler kullanarak aynı Mario Kart’taki gibi rakiplerimizi sabote edebiliyoruz.

Yıllardır koruduğu basit oynanış mekaniğini bozmak istemeyen Nintendo bu yüzden 35 tane Mario’yu aynı dünyada yarıştırmak gibi bir riske girmemiş.

Super Mario 35
Super Mario Bros 35 tanıtım görseli.

 

Super Mario Bros 35’i oynamak için bir adet Switch konsoluna, Nintendo Switch Online ve Nintendo hesaplarına sahip olmanız gerekiyor. 1 Ekim’de kullanıcılara sunulacak oyun ne yazık ki Mart 2021’de aramızdan ayrılacak.

Acaba Super Mario Bros 35 bu basit mekaniğiyle Fall Guys gibi basit battle royale oyunları arasında öne geçebilecek mi?

Videoda geçen diğer oyunlar ve içerikler

Super Mario 3D All-Stars

Super Mario 3D All-Stars: Efsanevi Super Mario 64, Super Mario Sunshine ve Super Mario Galaxy oyunlarına sahip olacak bir koleksiyon. 18 Eylül’de satışa sunulacak bu koleksiyonda eski oynanışlar geliştirilmiş, görsel kalite artırılmış. Çocukluğumuzun oyunları yeni konsolda gelişmiş görselleriyle geliyor.

Super Mario 3D World + Bowser's Fury Will Have Online Multiplayer - Switcher.gg

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury: Nintendo en son 2013’te çıkan 3D World serisine yepyeni bir soluk kazandırıyor.  Super Mario 3D World + Bowser’s Fury olarak adlandırılan bu yeni oyun çok eğlenceli bir oynanış vaadediyor. Wii U için çıkarılan  Super Mario 3D World ile istediği başarıyı yakalayamayan Nintendo, Switch üzerinden bu oyunun bir Remaster’ını 2021 Şubat ayında yayınlayacak ve Bowser’s Fury ile hikayeye büyük bir derinlik katacak. Oyun ayrıca çok oyunculu sisteme sahip olacak.

Mario Kart Live: Home Circuit turns your house into a digital race track - Roadshow

Mario Kart Live: Home Circuit: AR elementleriyle güçlendirilmiş bu oyunda oyuncular Switch veya Switch Lite konsollarını kullanarak evlerini yarışılabilir bir Mario Kart parkuruna dönüştürebilecekler. 4 oyuncuya kadar oynanabilecek oyun 16 Ekim’de çıkacak.

Game & Watch: Super Mario Bros. | Misc. | Nintendo

Game & Watch: Super Mario Bros.: 80’lerin oyun konsolu Game & Watch serisinden esinlenen bu yeni konsol koleksiyoncular için harika bir ürün. Çeşitli oyunlar ve animasyonlu saat işleviyle Game & Watch: Super Mario Bros. 13 Kasım’da çıkıyor.

Daha fazla oyun haberi için:

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir