Anasayfa > Oyun Haberleri > Superhot: Mind Control Delete İlk Oyunu Alanlara Bedava!

Superhot: Mind Control Delete İlk Oyunu Alanlara Bedava!

Superhot’ın devam oyunu Superhot: Mind Control Delete için fragman yayımlandı. Oyun, Superhot’ı satın alanlar için bedava olacak.

Superhot, zamanın akışını hareketimizle değiştirdiğimiz, grafikleri iddialı olmasa da oynanışı ve soyut hikaye anlatımıyla oyuncuları kendine bağlayan bir oyun olmuştu. Ufak hikâyesinin etkileyici anlatımının oyunun garip ve yenilikçi oynanışıyla birleşiminde sürüklenen oyuncular için yeni Superhot oyunundan fragman yayımlandı. Superhot: Mind Control Delete, ilk videosuyla karşımıza çıktı ve oyunun dağıtılmasıyla ilgili bazı bilgiler oyunculara sunuldu.

Videoda hızlıca geçen yazılarda oyunun Superhot evreninde geçen ayrı bir oyun olduğundan bahsediliyor. İlk oyunu oynamamıza gerek olmadığı, fakat oynayanların daha iyi bir deneyim elde edeceği belirtiliyor. Yeni Superhot oyununu bedavaya alabilmek için ise Superhot’ı önceden satın almanız gerekiyor. Yeni oyunun çıkış tarihi olan 16 Temmuz’a kadar Superhot’ı satın almanız lazım.

Superhot’ı Steam, GoG, EGS veya PS4 için satın aldıysanız yeni oyun otomatik olarak hesabınıza gelecek. Superhot’ı farklı bir yerden aldıysanız da geliştirici ekibe faturanızı eposta ile göndermeniz gerekiyor. Epic Games’in yaptığı gibi dağıtım programlarından oyunu aldıysanız yeni oyuna bedavaya sahip olamayacaksınız.

İlk oyuna bir DLC olarak geliştirilmeye başlanan Mind Control Delete, zamanla büyüdü ve ayrı bir oyun hâline geldi. Superhot: Mind Control Delete, 16 Temmuz’da her platformda bizlerle buluşacak.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir