Anasayfa > Oyun Haberleri > Surgeon Simulator 2 Fragmanı Yayınlandı

Surgeon Simulator 2 Fragmanı Yayınlandı

Oyunculara absürt ve eğlenceli bir ameliyat deneyimi sunacak olan Surgeon Simulator 2 fragmanı yayınlandı. Detaylar haberimizde.

İlk oyunun yakaladığı başarının ardından kolları bir devam oyunu için sıvayan geliştirici ekip Surgeon Simulator 2 için de resmi bir tanıtım fragmanı yayınladı. İlk oyundaki fizik temelli eğlencenin üzerine ikinci oyun ile birlikte çok oyunculu bir mod da eklenecek ve böylece eğlence katlanarak artacak. Çok oyunculu mod dört oyuncuya kadar destekleyecek ve oyunculara koskoca bir tıbbi tesisin tüm imkanlarından yararlanma imkanı sunacak.

Surgeon Simulator 2 yepyeni oyun modu ve fragman ile oyuncuların beklentilerini şimdiden yükseltmiş durumda. Merakla beklenen oyun çıkışını Epic Games Store için gerçekleştirecek. Oyunun fiyatı ise standart versiyon için 39, deluxe versiyon için ise 69 TL olacak. İkinci oyun ile birlikte Surgeon Simulator bir de Bossa Labs adlı bir moda kavuşacak. Bu mod sayesinde oyuncular diğer kullanıcıların yarattıkları mekanları ve çevreyi deneyimleyebilecekler. Merakla beklenen ve oyunculara farklı bir oyun deneyimi sunmayı amaçlayan mod hakkında ise ilerleyen günlerde geliştiriciler daha fazla detayı oyuncular ile paylaşacaklar.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir