Anasayfa > Oyun Haberleri > Survivors of the Dawn Steam’de: Mermi Cennetinde Görsel Şölen!

Survivors of the Dawn Steam’de: Mermi Cennetinde Görsel Şölen!

indieGiant imzalı Survivors of the Dawn Steam üzerinde erken erişim dönemine girdi. 6 Kasım’da erişime açılan oyun onlarca olumlu incelemeyle karşılandı.

Steam Mermi Cenneti Festivali türün en heyecan verici örneklerini bir araya getiriyor. Oyuncunun üzerine gelen düşman güruhuna mermi yağdırdığı oynanış formülü ise bağımlılık yapıcı niteliklere sahip. indieGiant Games çatısı altında bir kişinin geliştirdiği Survivors of the Dawn (SotD) ise türün en temel unsurlarını başarıyla kullanıyor.

Oyuncuların uzayda bir ödül avcısına hayat verdiği oyunda run tabanlı bir ilerleme var. Oynanış görüntüleri ise her denemede farklı oynanış stratejilerinin ortaya çıktığını gözler önüne seriyor. Roguelike türündeki oyunun, türünün en başarılı işlerinden doğru dersleri aldığını söylemek mümkün.

Zengin beceri sistemi ve silah çeşitliliği de henüz erken erişim sürecinde olan Survivors of the Dawn’ın sevilen yanları arasında yer aldı. Oyuncu incelemelerine göre Vampire Survivors seven oyuncular SotD’nin hayranı olacak.

indieGiant’ın çıkış oyununda aynı zamanda permadeath, yani mutlak ölüm mekaniği de yer alıyor. Genel oynanış deneyimini kayda değer düzeyde etkileyen bu mekanik de SotD’yi Mermi Cenneti Festivali’nin gözde oyunlarından biri yapabilir.

En Yeni Yerli Oyunlar: 14 Bağımsız Oyunu Listeledik!

İncelemelerde geliştirici stüdyonun oyuncu geribildirimlerine dikkat ettiğinin altı çizilmiş. Vampire Survivors ile alevlenen mermi cenneti formülünü kendine özgün oynanış dikeyleriyle zenginleştiren Survivors of the Dawn’ın geleceği oldukça parlak.

Survivors of the Dawn’ı satın almak ya da erken erişim sürecini yakından takip etmek için bu Steam bağlantısından oyunun mağaza sayfasına ulaşabilirsiniz.

Survivors of the Dawn  13 Kasım tarihine kadar indirimli fiyat etiketiyle satışta olacak. Çıkış indiriminden faydalanmak için elinizi çabuk tutmakta fayda var. Eğer indieGiant’ı farklı bir şekilde desteklemek isterseniz istek listenize ekleyebilirsiniz. Özellikle yerli stüdyoların geliştirdiği oyunları istek listenizde tutmak ekipler için umut verici istatistiklere vesile olabiliyor.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir