Anasayfa > Oyun Haberleri > Last Bite Games Swarm Grinder’ın Fiyatını Oyuncularla Belirliyor

Last Bite Games Swarm Grinder’ın Fiyatını Oyuncularla Belirliyor

Steam’de TL devrinin sonu gelirken geliştirici Last Bite Games, çıkış oyunları Swarm Grinder’ın fiyatını oyuncular ile birlikte belirleyecek.

Steam’de olumlu inceleme yağmuruna tutulan ve son dönemin en başarılı yerli yapımlarından olan Swarm Grinder, Steam TL desteğini yitirdikten sonra da ülkemiz oyuncuları için daha ulaşılabilir olmaya devam edecek.

Swarm Grinder, Steam Mermi Cenneti Festivali kapsamında indirimli fiyatıyla satışta. Swarm Grinder aynı zamanda geliştiricisinin hypercore olarak nitelendirdiği bir oyun formülünün şahane bir örneği. Türün birçok oyunundaki mekaniklerin aksine Swarm Grinder’da oyuncunun doğrudan düşmana doğru hareket ettiği bir oynanış formülü var.

swarm grinder

Farklı karakterler ve beceriler ile her denemede yepyeni bir deneyim sunan oyunda elbette büyük düşman güruhları da oyuncuya doğru hareket ediyor. Last Bite Games bu noktada hem türün en iyilerinden en doğru dersleri almış hem de benzersiz oynanış formülleriyle eşsiz bir deneyim ortaya koymuş.

Ancak ekibin ve oyunun türün diğer örneklerinden tek farkı oynanış mekanikleriyle sınırlı değil. Çünkü fiyatlandırma politikasında da Last Bite Games eşine pek rastlamadığımız bir karar aldı.

Steam’in TL desteğini kaybetmesiyle beraber Swarm Grinder’ın yurt dışı ücreti 8 dolardan hesaplanacak. Böyle bir durumda oyunun ücreti de en az 200 TL’ye denk geliyor. Oyunların Steam üzerinde çok daha pahalı fiyatlardan satılacağı yeni bir dönemde Last Bite Games ise oyuncularla birlikte hareket etmek istiyor. Bu doğrultuda Swarm Grinder’ın fiyatını Türkiye’deki oyuncular belirleyecek.

Swarm Grinder Fiyatı %40 İndirimli!

Steam’in TL fiyatlandırmasına veda etmesine saatler kaldı. Ancak Swarm Grinder %40 indirimle 35 TL gibi şahane bir fiyattan hala satışta. İndirimli fiyattan faydalanmak için Swarm Grinder Steam sayfasına ulaşabilir ve fiyata zam gelmeden alabilirsiniz.

Bu harika fiyatlandırma kararını takip etmek için Last Bite Games’in Twitter hesabını takip etmekte fayda var. Ekip bu umut verici kararı duyurmak için pek keyifli bir video yayınladı.

Bunun yanı sıra Swarm Grinder’ı istek listenize eklemenizi, henüz TL desteği kesilmemişken indirimli fiyattan oyunu satın almanızı öneririz.

Wrken erişim sürecinde olmasına rağmen Swarm Grinder ile onlarca saat su gibi geçecek. Yeni karakterler, bölgeler ve becerilerin de ekleneceğini düşündüğümüzde Swarm Grinder’ın geleceğinin çok parlak olduğunu söyleyebiliriz.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir