Anasayfa > Oyun Haberleri > Sylvanas Windrunner’ın Kaderi Belli Oldu

Sylvanas Windrunner’ın Kaderi Belli Oldu

World of Warcraft: Shadowlands genişleme paketinde işler ilginç bir hal alırken, Sylvanas Windrunner için yazılan kader de sonuna geldi.

Dünyanın en popülar MMORPG oyunu World of Warcraft son genişleme paketi Shadowlands ile beraber odağını Sylvanas Windrunner üzerine çevirdi. Sanctum of Domination adındaki raid ile kraliçenin kaderi de gözler önüne serildi. 9.1 güncellemesiyle oyuna eklenen raid’de oyuncular the Jailer adındaki karakteri de detaylıca bir kez daha görmüş oldu. Raid sinematik videosunda Sylvanas’ın bir süredir hizmet ettiği the Jailer’ın yanı sıra Arthas da görülüyor.

10 adet boss düşmanın bulunduğu raid’in sonu ise World of Warcraft oyuncuları tarafından olumsuz tepki yağmuruna tutuldu. Sinematik videoyu aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Raidin sonunda gelen videodaki beğeni sayısının da oldukça az olduğunu belirtelim. World of Warcraft’ın Shadowlands ile izlediği yoldan memnun olmayan oyuncular tepkilerini videoya bıraktıkları dislike sayısı ve forumlardaki yoğun tartışmalarıyla gösteriyor.

Birçok oyuncu son yıllarda Blizzard’ın World of Warcraft konusunda izlediği politikayı eleştiriyor. Bu süreçte oyunun geliştirici ekibinde ayrılık bile yaşanmış ve Blizzard’da kendi içinde anlaşmazlıklarla karşılaşmıştı. Özellikle Sylvanas Windrunner için çizilen hikaye, ne genel gidişatıyla ne de Sanctum of Domination’da gördüğümüz sonuyla oyuncuları memnun edemedi diyebiliriz.

Hem oyunların hem de MMORPG’nin en ikonik karakterlerinden biri olan karakterimiz önümüzdeki süreçte kendine özel bir roman da kazanacak. Neredeyse yirmi yıllık bir hikayeyi ardında bırakan karakter çeşitli tutarsızlıklara rağmen çok büyük bir yol katetti ve unutulmaz bir isim olarak video oyun tarihine kazındı.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir