Anasayfa > Oyun Haberleri > Tails of Iron Oynanış Fragmanı Paylaşıldı

Tails of Iron Oynanış Fragmanı Paylaşıldı

Odd Bug Studio tarafından geliştirilen ve elle çizilmiş bir RPG oyunu olan Tails of Iron için oynanış fragmanı paylaşıldı. 

Tails of Iron, Odd Bug Studio tarafından geliştiriliyor ve yayıncılığını CI Games‘e bağlı United Label üstleniyor. Tails of Iron, Ortaçağ’da kasvet dolu bir ülkede geçiyor ve amacımız fareler hanedanın varisi Regi olarak kurbağalar klanını yok etmek. Krallığı tekrar ayaklandırmak için rakip klanın lideri Greenwart’ın peşine düşüyoruz. Bu macerada pek çok engel karşımıza çıkıyor.

Birçok farklı düşman türüne karşı savaşıyor, özgün saldırı tarzlarını kavrayıp karşı hamle yapıyoruz. Yapımcıların belirttiğine göre dövüş sistemi Soulslike yapısına oldukça benziyor. Kaçınmalar, savuşturmalar ve bitirici vuruşlar ön plana çıkıyor ve boss savaşları dahil oldukça zor dövüşler bizleri bekliyor.

2D olarak oynan oyunda silahlarımızı ve zırhlarımızı geliştirebiliyor, özel plan çizimleri bularak yenilerini yapabiliyoruz. Yan görevler ile de ekstra altın kazanma şansımız bulunuyor. RPG öğelerinin güzelce serpiştirildiği, elle çizilmiş 2D bir ortama sahip Tails of Iron oyununda zorlu boss savaşlarının olduğu, amansız bir maceraya atılıyoruz. İşte Tails of Iron oynanış fragmanı:

Tails of Iron, 17 Eylül 2021‘de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch ve PC(Steam) platformlarına çıkışını yapacak. Tails of Iron’ın Steam sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Sizler oyunu nasıl buldunuz? Çıkınca göz atmayı düşünüyor musunuz? Değerli görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilir ve güncel oyun haberlerini sitemizden takip edebilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir