Anasayfa > Oyun Haberleri > Yenilenen Tantu ve Wu-Ju Kahramanları Shadow Arena’ya Geliyor!

Yenilenen Tantu ve Wu-Ju Kahramanları Shadow Arena’ya Geliyor!

Yenilenen Tantu ve Wu-Ju kahramanları Shadow Arena’ya geliyor!

Pearl Abyss bugün, Tantu ve Wu-Ju kahramanlarının gelişmiş yeteneklerle Shadow Arena’ya geri döndüğünü duyurdu. Oyuncular bu kahramanların yenilenmiş özelliklerini deneyimleyebilecek, düşmanlara karşı daha fazla kontrolle savaşma imkanı elde edecekler.

Tantu, ana silahı olarak Demir Yumruk kullanan, güçlü ve geniş menzilli ateş etme gücüne sahip bir saldırıcı. Yenilemeyle birlikte Tantu’nun önceki becerilerinden iki tanesi kaldırıldı ve Aşırı Yükleme (Overload) adı verilen yeni beceri kahramana eklendi. Kahraman Aşırı Yükleme becerisini kullanırken Demir Yumruk’un bütün mermileri yüklenmeye devam edecek ve tükenmeyecek. Bu sayede oyuncular rakiplerine sürekli olarak saldırabilecek.

shadow arena

Destek Kahramanı Wu-Ju ile Takımlar Daha Güçlü

Bir Destek Kahramanı olan Wu-Ju, rakibin savunmasını önemli ölçüde azaltmak ve müttefiklerinin saldırı gücünü artırmak için Aç Kara Ruhu çağırır. Ayrıca düşmanları tespit edebilir ve tehlikeli durumlardan kaçabilir. Bununla birlikte takımla birlikte savaşma konusunda ekip arkadaşlarına yardımda bulunabilir. HP ve hareket becerileri olmadığı için oyuncular takım arkadaşlarıyla birlikte savaşmaya teşvik edilir.

Shadow Arena, takım stratejisi yönünden gelişim göstermek için son zamanlarda kahramanlarını yeniliyor. Şu anda mevcut olan yenilenmiş kahramanlar arasında Venslar, Tantu ve Wu-Ju bulunuyor. Daha fazla kahraman yenilenmesi yapıldığında oyunculara birer birer duyurulmaya devam edilecek.

Shadow Arena hakkında daha fazla bilgi için resmi internet sitesini ziyaret edebilir, Discord, Facebook, YouTube, and Twitter hesaplarını takip edebilirsiniz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir