Anasayfa > Oyun Haberleri > Teamfight Tactics Mobil İçin Çıkış Tarihi Belli Oldu

Teamfight Tactics Mobil İçin Çıkış Tarihi Belli Oldu

Riot Games’in ellerinden çıkan auto battler türündeki Teamfight Tactics mobil cihazlar için de çok yakın bir zamanda geliyor. Detaylar haberimizde.

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen ve oyuncular tarafından da oldukça sevilen Riot Games oyunu Teamfight Tactics bizlere League of Legends karakterlerinin başrolde olduğu farklı bir deneyim sunuyordu. O günlerde popülaritesini yavaş yavaş yükseltmeye başlamış olan auto battler oyunlar arasından sıyrılmayı başaran Teamfight Tactics mobil sürümü ile de çok yakın bir zamanda oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Riot Games cephesinden gelen açıklamalara göre Teamfight Tactics 19 Mart 2020 tarihinde App Store ve Google Play Store üzerinden erişilebilir olacak. Riot Games‘in mobil oyun piyasasındaki ilk deneyimi olacak olan Teamfight Tactics için beklentiler de bir hayli yüksek. Çıkış yaptığı andan itibaren yaklaşık olarak 80 milyon oyuncuyu bünyesinde toplamayı başarmış olan oyun için mobil pazarı da oldukça büyük bir kitleye hitap etme şansı sunuyor.

Teamfight Tactics mobil

Riot Games açıklamalarında mobil ve PC oyuncularının birbirlerine karşı mücadele edebilecekleri müjdesini de verdi. Mobil cihazlar için geliştirilen kontrol şemasının rahat kullanılabilir olmasının burada hayati bir önem taşıyacağı ise su götürmez bir gerçek. Başta Valve’ın ellerinden çıkan auto battler oyun Dota Underlords olmak üzere mobil piyasasında birçok dişli rakibi bulunan oyun bakalım çıkışı ile birlikte hem Riot Games‘e hem de oyunculara beklediklerini sunmayı başarabilecek mi?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir