Anasayfa > Oyun Haberleri > Teamfight Tactics’in Günlük 10 Milyon Oyuncu Sayısına Ulaştığı Açıklandı

Teamfight Tactics’in Günlük 10 Milyon Oyuncu Sayısına Ulaştığı Açıklandı

Riot Games, League of Legends’ın popüler oyun modu Teamfight Tactics’in günlük 10 milyon oyuncu sayısına ulaştığını açıkladı. Büyük bir başarı yakalayan modun, yeni güncellemesi de yakında gelecek. Detaylar haberimizde.

2019 yılında çıkış yapan League of Legends’ın popüler oyun modu Teamfight Tactics, çıkışndan 2 yıl sonra yeni set güncelleştirmeleri ile kitlesini elinde tutmayı başarıyor. Auto battler türünde olan Teamfight Tactics modunda, popüler League of Legends evreni karakterlerinden uyumlu ve yenilmez bir takım oluşturmaya çalışıyoruz.

İlk çıktığı dönemde büyük ilgi toplasa da set güncellemeleri gelmediği sürece düşüşe geçen Teamfight Tactics, gelen yeni habere göre eski popülerliğini kazanmaya başlıyor. Günlük 10 milyon oyuncu sayısına ulaşan oyun moduna, yeni setin ne zaman geleceği hakkında da bir açıklama mevcut.

Teamfight Tactics Günlük 10 Milyon Oyuncuya Sahip

Riot Games’in yaptığı açıklamaya göre Teamfight Tactics, günlük 10 milyon oyuncu tarafından oynanıyor. Baş tasarımcı Stephen Mortimer, modun lansmanından sonra yavaş yavaş düşüşe geçtiğini ancak set güncellemeleri ile oyuncu sayısının tekrar toparlandığını belirtti. Açıklanan verilere göre ”Fates” adı verilen set 2.5 milyar saat oynandı ve mod, 2019 lansmanından bu yana toplam 80 Milyon oyuncu sayısına ulaştı.

Oyuncu sayısının korunmasında güncelleştirmeler büyük önem taşımakta. Yeni set güncellemesi ”Reckoning”, 28 Nisan 2021‘de oyuncularla buluşacak. Daha fazla bilgi için üstte yer alan en güncel geliştirici videosunu izleyebilirsiniz.

Siz Teamfight Tactics hakkında neler düşünüyorsunuz? Yeni set gelince oynamayı düşünüyor musunuz? Değerli görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir