Anasayfa > Oyun Haberleri > Tennis World Tour 2 Oynanış Videosu İle Karşımızda!

Tennis World Tour 2 Oynanış Videosu İle Karşımızda!

Nacon tarafından yayımlanan tenis serisinin ikinci oyunu Tennis World Tour 2, oynanış videosunda oyundaki gelişimleri oyunculara sundu.

Big Ant Studios tarafından geliştirilen oyunun önümüzdeki eylül ayında bütün platformlarda çıkacağı belirtildi. Oynanış videosunda serinin önceki oyununa ek olarak oyuna gelen geliştirmelerden bahsedildi.

Topa güzel bir vuruş yapmak için zamanlamanın önemini arttıran geliştirici ekip, videoda servis sisteminin de geliştiğini söyledi. Servis atarken sağa veya sola kaydırılabilen bir ayar sayesinde atılan servisler tamamen düz atılmak yerine hafif sağa veya sola da kaydırılabilecek.

İlk Tennis World Tour oyunundan farklı bir oyun motoruyla geliştirilmiş olan oyundaki oyuncu animasyonu sayısı iki katına çıkarıldı. Bu sayede oyun çok daha doğal bir akışa kavuşturulmuş oldu.

Oyuna yeni eklenen seçeneklerden biri de ikili maç oldu. İkiye iki oyunların oynanabileceği Tennis World Tour 2’de yeniden oynatma sistemi ile topun içeride mi dışarıda mı olduğu tartışmaları da son bulacak.

Oyunda kariyer modu ve rekabetçi mod da bulunacak. Daha gerçekçi animasyonlar ve dinamik oynanışla vuruş hissi dibine kadar hissedilecek. Oyunun Steam sayfasına buraya tıklayarak ulaşıp detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Eklenen özellikleri paylaşılan oynanış videosundan izlenebilirsiniz. Tennis World Tour 2, 2020 Eylül ayında Switch, PC, PS ve Xbox platformlarında oyuncularla buluşacak. Fiyat konusunda ise henüz bir bilgimiz bulunmuyor.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir