Anasayfa > Oyun Haberleri > TennoCon COVID-19 Sebebiyle Dijital Ortamda!

TennoCon COVID-19 Sebebiyle Dijital Ortamda!

COVID-19 yüzünden sekteye uğrayan etkinliklerin arasına bir yenisi daha eklendi. TennoCon 2020’nin dijital ortamda gerçekleşeceği duyuruldu. Tennocon

COVID-19 veya bilinen ismiyle Coronavirus bir etkinliğin sektesine daha sebep oldu. Bu sefer Digital Extremes‘in sevilen oyunu Warframe‘in gelenek haline gelen etkinliği TennoCon‘a engel teşkil eden virüs, geleneği dijital ortama taşıttı.Tennocon

Küresel bir salgın olarak tescillenen ve Avrupa dahil olmak üzere çoğu bölgede yayılımını sürdüren virüs, daha öncesinde Entertainment Software Association‘ın ünlü etkinliği Electronic Entertainment Expo veya bilinen adıyla E3‘ün iptaline de yol açmıştı.

İşin iyi sayılabilecek tarafı ise TennoCon iptal edilmedi sadece dijital ortama taşındı. Yani etkinlik 11 Temmuz 2020 tarihinde gerçekleşecek. Bu tarz durumlardan haberdar olmak için takipte kalın. İyi oyunlar?

Hakkında Orhun Kaan ŞAHİNKAYA

Galanima'nın yiğit savaşçısı. Arkadaşları internet kafelerde Half-Life oynarken Stronghold Crusader'ın başından kalkmayan bir strateji hayranı. Trabzon'da yaşıyor ve öğrencilik yapmaya çalışıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir