Anasayfa > Oyun Haberleri > Terraria, Son Güncellemesiyle Anlık Oyuncu Rekorunu Kırdı!

Terraria, Son Güncellemesiyle Anlık Oyuncu Rekorunu Kırdı!

Dünkü güncelleme itibarıyla Terraria 500.000 anlık oyuncuya ulaşarak bir rekora imza attı. Son ve en büyük güncellemeye sahne olan oyun kendi rekorunu aşmış oldu.  

16 Mayıs 2011 tarihinde Re-Logic adlı firma tarafından piyasaya sürülen iki boyutlu açık dünya hayatta kalma oyunu olan Terraria seneler önce çıkmış olmasına rağmen hala büyük bir kitleye sahip. Oyunun birçok hayranı var ve bu durum senelerdir değişmiş değil. Önceki rekoru 489.886 anlık oyuncu olan eser kendi rekorunu 500.000 anlık oyuncu sayısına ulaşarak kırmış oldu.

Terraria

Steam üzerinde Dünya Çapında En Çok Satanlar listesinin başında bulunan oyun, CS:GO ve Dota 2‘den sonra en çok oynanan üçüncü oyun konumunda. Son güncellemesinin adı ise “Journey’s End” yani Yolun Sonu. Bu güncelleme kapsamında 2011 yılından itibaren aktif bir şekilde hayatına devam eden oyunun damarı kesilmiş oldu diyebiliriz ancak yenilikler de yok değil. Yeni eşyalar, yeni düşmanlara, yeni mekanlara ve hızlı seyahat özelliğine kavuşmuş oldu. Bu sayede oyunun diriliği belli derecede sağlanmış oldu.

Hakkında Orhun Kaan ŞAHİNKAYA

Galanima'nın yiğit savaşçısı. Arkadaşları internet kafelerde Half-Life oynarken Stronghold Crusader'ın başından kalkmayan bir strateji hayranı. Trabzon'da yaşıyor ve öğrencilik yapmaya çalışıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir