Anasayfa > Oyun Haberleri > The Dark Pictures Anthology: House of Ashes Duyuruldu!

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes Duyuruldu!

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes duyuruldu! Serinin ikinci oyunu Little Hope’un sonunda yeni oyunun fragmanı yer aldı ve internet ortamında paylaşımları yapıldı. Detaylar haberimizde.

Popüler oyun Until Dawn’ın geliştirici stüdyosu Suppermassive Games tarafından geliştirilen ve Bandai Namco Entertainment tarafından yayıncılığı üstlenilen The Dark Pictures Anthology serisinin üçüncü oyunu duyuruldu. 2019 yılında Man of Medan oyunu ile çıkış yapan serinin ikinci oyunu Little Hope, geçtiğimiz günlerde çıkışını yapmıştı. Seri, genel olarak interaktif bir film gibi ilerleyen ve co-op desteği ile birlikte yapılan seçimlerin hikayeyi şekillendirdiği bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Gerilim-korku temalarının yoğun olduğu serinin her bir oyununda bambaşka bir hikaye anlatılıyor. Her oyunun finalinden sonra oyun içinde bir sonraki oyun duyuruluyor ve ardından sosyal medyada oyunun paylaşımları yapılıyor. Serinin üçüncü oyunu ise House of Ashes olacak!

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes Hakkında

Serinin üçüncü oyunu olacak olan House of Ashes oyununda, yine bambaşka bir hikaye anlatılacak. Oyunun tanıtım fragmanını ele aldığımızda, Amerikan askerlerinin bir araziye gidişi ve iniş yapışı gösteriliyor. Gizemli araziye iniş yapan askerler bölgede yer alan yer altı mağaralarına benzeyen bir yere giriş yapıyorlar ve gizemli bir şey tarafından saldırıya uğruyorlar. Bir varlığa ateş edildiği görülüyor. Elinde meşalesi olan bir kadın karakter etrafı incelerken arkasından bir varlık ona yaklaşıyor ve karakterimiz çığlık atmaya başlıyor. Fragman burada sonlanıyor. Yine seçimlerin büyük önem taşıyacağı ve gizem-korku unsurlarının eksik olmayacağı bir yapım bizleri bekliyor gibi gözüküyor.

Çıkış Tarihi

Fragman sonunda oyunun ismi belli oluyor ve çıkış tarihi veriliyor. Oyun, 2021 yılında çıkış yapacak. Oyunun, serinin diğer oyunlarının da çıkış yaptığı gibi konsollara ve PC’ye çıkması bekleniyor.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir