Anasayfa > Oyun Haberleri > The Elder Scrolls Online: Flames of Ambition Ek Paketi Çıkış Yaptı

The Elder Scrolls Online: Flames of Ambition Ek Paketi Çıkış Yaptı

The Elder Scrolls Online: Flames of Ambition DLC paketi çıkış yaptı. Böylece Oblivion seferinin ilk adımı atılmış oldu. Detaylar haberimizde.

Flames of Ambition ek paketiyle beraber oyuna yeni zindanlar eklendi. Dört kahramanın katılabildiği Black Drake Villa’nın yanı sıra Dashaan’da yer alan Cauldron da ESO’nun zindanlarına katıldı. Oyuncular burada kaçırılan kara elfleri kurtaracak ve Normal ya da Veteran modları arasında farklı zorlukları da deneyim edebilecek.

Yeni ek paketin oynanış fragmanını aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

Black Drake Villa ise çok daha zor bir seviyede de oynanabiliyor. Dolayısıyla oyuncuların buradan elde edeceği ekipmanlar da çok daha güçlü olacak. Yeni kazanımlar ve nadir eşyaların yanı sıra Fire-Forged Maul kıyafeti de oyuncuların kazanabileceği ödüllerden biri olacak. Ek paketle beraber gelen 29.güncelleme ise ESO’nun arayüzünde ve Champion sisteminde iyileştirmeler yapıyor.

The Elder Scrolls evrenini MMO formatında yorumlayan The Elder Scrolls Online uzun bir süredir severek oynanıyor. Çıkış yaptığından bu yana sürekli güncellemeler alan yapım bu bağlamda uzun ömürlü bir MMORPG olmayı da başardı.

Oblivion öyküsünde yeni bir adım olan The Elder Scrolls Online: Flames of Ambition ek paketi ise oyun içi marketten 1500 crowns karşılığında satışa sunuluyor. Halihazırda PC ve Stadia üzerinde deneyim edilebilen güncelleme 16 Mart tarihinde konsollar için de çıkış yapacak.

Genişleme paketinin ESO Plus aboneleri için ücretsiz olduğunu belirtmekte fayda var.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir