Anasayfa > Oyun Haberleri > The Game Awards Oyuncunun Sesi Ödülü Sahibini Buldu

The Game Awards Oyuncunun Sesi Ödülü Sahibini Buldu

Sektörün en prestijli ödül törenlerinden olan TGA’da bir ödül sahibini buldu. The Game Awards Oyuncunun Sesi Ödülü Ghost of Tsushima’ya gitti.

Her sene aralık ayında düzenlenen ve yılın oyunlarının çeşitli kategorilerde ödüllendirildiği The Game Awards’a sadece 2 gün kaldı. Ancak bugün itibarıyla TGA kapsamında bir ödül sahibini buldu.

TGA Oyuncunun Sesi Ödülü olarak adlandırılan ödülün kazananı açıklandı. Tamamen oyuncu oyları ile belirlenen bu ödül bir Playstation 4 özel oyunu olan Ghost of Tsushima’ya gitti.

“Milyonlarca oy verdiniz ve resmi sonuçlar açıklandı: SuckerPunch ve Playstation’dan Ghost of Tsushima The Game Awards Oyuncunun Sesi Ödülü’nü kazandı!”

Samuray teması üzerine kurulu oyun Temmuz ayında çıkmış ve hem eleştirmenler hem de oyunculardan iyi puanlar toplamıştı. Şimdi ise bu ödülü kazanarak bir kez daha başarısını göstermiş oldu. Ayrıca Oyuncunun Sesi ödülü ile birlikte Ghost of Tsushima 7 diğer kategoride daha ödüller için aday konumunda bulunuyor.

Eğer The Game Awards’da diğer ödülleri kimlerin kazanacağını merak ediyorsanız 2 gün sonra gerçekleşecek ödül törenini takip ederek bunları öğrenebilirsiniz. Tören 12 Aralık tarihinde gerçekleşecek ve 20’ye yakın kategoride ödül dağıtlacak.

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir