Anasayfa > Oyun Haberleri > The Last of Us Dizisinin Geleceği Açıklandı!

The Last of Us Dizisinin Geleceği Açıklandı!

The Last of Us oyununun kadro tarafından dizisi geleceği açıklandı. Detaylar haberimizde.

14 Haziran 2013 tarihinde Naughty Dog tarafından Playstation 3 için yayınlanan (daha sonradan 29 Temmuz 2014 tarihinde Playstation 4 için remastered versiyonu çıkış yaptı.) aksiyon-macera ve hayatta kalma-korku türündeki oyun, 29 Mayıs 2020 tarihinde ikinci oyunu hayranları tarafından dört gözle bekleniyor. Oyunun baş yapımcısı Neil Druckmann ve Chernobyl’in yazarı Craig Mazin’ın da kadroda bulunduğu dizi HBO tarafından geliyor. Neil Druckmann’ın yazar olarak bulunduğu dizi, Hermen Hulst tarafından Twitter üzerinden doğrulandı. Hazır fazla hype ile beklenen ikinci oyunun çıkışına az kalmışken böylesine güzel bir haber oyuncuların yüzünü güldürdü. Dizinin yayın tarihi, hikayesi, oyuncu kadrosu henüz duyurulmadı. Fakat gelişmelerle sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. Yakın zamanda Uncharted’ın filmi çıkacağı söylentileri dönerken Naughty Dog, ters vuruş yapıp oyun tarihinin en çok ses getiren oyunlarından biri olan The Last of Us için bir projeye imza attı.

The Last of Us

Siz de dizi ve ikinci oyun hakkındaki beklentilerinizi veya ilk oyun hakkındaki görüşlerinizi yorumlar kısmında belirtebilirsiniz. Herkese iyi oyunlar! Esen kalınız.

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir