Anasayfa > Oyun Haberleri > The Last of Us Part 2 Boş Alan Gereksinimi Belli Oldu

The Last of Us Part 2 Boş Alan Gereksinimi Belli Oldu

Oyuncuların bu yıl çıkacak olan oyunlar içinde en merakla bekledikleri arasında olan The Last of Us Part 2 boş alan gereksinimi belli oldu. Detaylar haberimizde.

The Last of Us Part 2 son günlerde hakkında yapılan sızıntı haberleri ve oyunun çıkış tarihinin arka arkaya ertelenmesi ile gündemde olsa da bu kez istediği minimum boş alanın açıklanması sonucunda dikkatleri üzerine çekti. The Last of Us Part 2‘nin boş alan gereksinimi ile şimdiden birçok oyuncunun gözünü korkutmuş durumda.

The Last of Us Part 2

Oyunu yüklemek için disk üzerinde en az 100 GB‘lık bir boş alana sahip olmanız gerekecek. Yalnızca tek oyunculu bir deneyim sunacak olan oyun için istenen bu boş alan gereksinimi oldukça fazla gibi görünüyor. Buna ek olarak PlayStation Store yaptığı resmi açıklamada oyunun fiziksel kopyasının da 2 disk halinde piyasaya sürüleceğini duyurdu.

Yapılan ertelemelerden sonra resmi çıkış tarihi 19 Haziran 2020 olarak duyurulmuş olan The Last of Us Part 2‘nin standart sürümü 429 TL‘lik bir fiyat etiketi ile satışa sunulacak. Oyunun Deluxe sürümüne sahip olmak için ise 489 TL‘yi gözden çıkartmanız gerekecek.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir