Anasayfa > Oyun Haberleri > The Last of Us Part 2 Dina’yı Canlandıran Aktris Kendini İzlerken Göz Yaşlarına Boğuldu

The Last of Us Part 2 Dina’yı Canlandıran Aktris Kendini İzlerken Göz Yaşlarına Boğuldu

The Last of Us Part 2 Dina karakterinin yüzünü canlandıran aktris Cascina Caradonna, kendini izlerken göz yaşlarına boğuldu.

The Last of Us Part 2 Dina

Karakter Cascina Caradonna’nın yüzü temel alınarak modellendi. The Last of Us Part 2 Dina’ya hayat veren aktris ise Westworld dizisinden Elsie olarak tanıdığımız Shannon Woodward oldu.

The Last of Us: Part 2′yi oynarken video kaydı alan Cascina, oyunda kendi yüzünü görünce göz yaşlarına hakim olamadı. Verdiği ilginç ve samimi tepkilerle izleyenleri eğlendiren genç aktris durumun kendisi için oldukça garip olduğunu dile getirdi.

Videoyu aşağıdaki bağlantıdan izleyebilir, Dina plays TLoU Part: II başlığıyla yayınlanan videoda aktrisin tepkisini 23:55’te görebilirsiniz.

Daha önce kendimi hiç televizyonda görmedim. Fragmanı birçok kez izleyip kendimi gördüğümde bu kadar heyecanlanmamıştım. Ama şu an kendimi orada görmek çok garip. Çünkü bu yüzü çok iyi tanıyorum. Uzun bir zamandır her gün aynada bu yüze bakıyorum. Bu yüz benim yüzüm.

Cascina Caradonna yüzünün dijital modellenmesini heyecanla karşılayan ilk aktris değil. Geçtiğimiz günlerde Final Fantasy VII Remake ve Ghost of Tsushima oyunlarında kendi yüzlerini gören aktörler de benzer tepkiler vermişti.

Hellblade: Senua’s Sacrifice oyununda ana karakter Senua’ya hayat veren Melina Juergens de yüzünü oyunda görmenin inanılmaz bir his olduğunu belirtmiş ve Oyun Sanatçısı Dalında BAFTA Oyun Ödülü‘nü kazanmıştı.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir