Anasayfa > Oyun Haberleri > The Last of Us Part II Sızıntılarının Çalışanlardan Olmadığı Doğrulandı

The Last of Us Part II Sızıntılarının Çalışanlardan Olmadığı Doğrulandı

Sony, The Last of Us Part II için sızdırılan görüntülerin bir Sony veya Naughty Dog çalışanı tarafından sızdırılmasını yalanladı. Detaylar haberimizde.

Sızdırılmış oynanış videoları, ara sahneler, oyunun hikayesi ve geliştirici menülerine kadar birçok detay internete yayıldı. Oyuncular ise bu sızdırılan bilgileri forumlarda tartışıyor ve spoilerlardan uzak durmaya çalışıyorlar. Sızıntılar ardından Sony ve Naughty Dog sessizliklerini korudular. Ancak oyuncuların kafalarında şöyle bir soru vardı: “Acaba bu sızdırmaları bir Naughty Dog çalışanı mı yaptı?”

The Last of Us Part II

Tabii üstüne Kotaku, stüdyoda bir kriz olduğunu ve bu krizin de stüdyoyu çok etkilediğini açıklayınca da oklar tamamen Naughty Dog’a doğru yöneldi. Birçok firma çalışma koşulları sebebiyle gündeme geldi. Hatırlayacak olursak eğer geçtiğimiz aylarda bu konuda gündemde Rockstar Games de vardı. Fakat Rockstar Games gibi Naughty Dog da ilk kez bu konuda gündem olmuyordu. Bu da The Last of Us Part II için sızdırılan görüntülerin bir Naughty Dog çalışanı tarafından yayınlanması teorisini oldukça güçlendiriyor.

Sony, sızıntılardan sorumlu olan kişilerin Sony Interactive Entertainment ve Naughty Dog ile bağlantısı olmadığını doğruladı. Soruşturma devam ettiği için fazla yorum yapmayı da reddettiler.

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir