Anasayfa > Oyun Haberleri > The Last of Us Part II’ye Yeni Zorluk Seviyesi ve Mod Geliyor!

The Last of Us Part II’ye Yeni Zorluk Seviyesi ve Mod Geliyor!

 2020 Yaz’ında en çok konuşulan oyunlardan birisi olan The Last of Us Part II’ye yeni zorluk seviyesi ve kalıcı ölüm adı verilen bir mod geleceği ortaya çıktı. Detaylar haberimizde. 

Sony Interactive Entertainment ile birinci parti ortaklıkla çalışan video oyun geliştirici şirketi Naughty Dog tarafından geliştirilen ve PlayStation 4 Exclusive olarak piyasaya çıkışını yapan The Last of Us Part II, oyun dünyasını ikiye bölmüştü. Oyuncuların yarısı oyundan nefret ederken; diğer yarısı ise bayılıyordu. Her şeye rağmen 2020 Yaz’ında oldukça konuşulan bir oyun olan The Last of Us Part II’ye yeni güncelleme ile yeni bir zorluk seviyesi ve kalıcı ölüm adı verilen bir mod geleceği belli oldu.

Grounded Zorluk ve Permadeath Oyun Modu!

Oyunlarla ilgili çeşitli kupa ve başarımlar hakkında paylaşımlar yapan PowerPyx adlı Twitter sayfası yeni paylaşımında oyuna yeni gelecek yeni zorluk seviyesi ve modun kupalarını paylaştı. Oyuna eklenecek yeni zorluk seviyesi Grounded (Gerçekçi) oldu. Kupası içinse hikayeyi bu zorluk seviyesinde tamamlamak gerekiyor.

Yeni mod ise Permadeath (Kalıcı Ölüm) olarak adlandırılıyor ve kupası için oyunu bu modla bitirmek gerekiyor. Bu modla alakalı bir bilgi ise eğer bu modda oynarken ölürseniz oyuna baştan başlamak zorundasınız. Oldukça zorlayıcı ve tamamlanması güç olan bu mod içerik üreticileri ve meydan okumaları seven oyuncular için önemli bir yere sahip olabilir.

Yeni zorluk seviyesi ve oyun modu hakkında Sony veya Naughty Dog tarafından resmi bir açıklama gelmedi ancak yakın zamanda detaylar ve güncellemenin ne zaman geleceği hakkında bilgiler gelecektir.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir Yorum

  1. (Oyuna permadeath gelir)
    Oyuncular: Dur Abby’i bilerek öldürem

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir