Anasayfa > Oyun Haberleri > The Lord of the Rings: Gollum Çıkış Tarihi Ertelendi

The Lord of the Rings: Gollum Çıkış Tarihi Ertelendi

Heyecanla beklenen yeni Yüzüklerin Efendisi oyunu The Lord of the Rings: Gollum 2022 yılında çıkış yapacak. Detaylar haberimizde.

Yeni Yüzüklerin Efendisi oyunu Orta Dünya’nın en ilginç karakterlerinden biri olan Gollum’u temel alacak. Bu yıl çıkması planlanan yapımın geliştiricisinden çıkış tarihine dair bir açıklama geldi. Resmi duyuru, yayıncı firmanın Twitter hesabı üzerinden yapıldı.

“The Lord of the Rings: Gollum’u yayınlamak için Daedalic ile bir kardeşlik oluşturacağız.

Oyun Xbox ve PlayStation konsolları ile beraber PC ve Nintendo Switch ve için 2022’de çıkış yapacak.

Yeni haberleri gelecekte duyuracağız.”

Geliştirici ekip Gollum oyununun Prince of Persia’ya benzer mekaniklere sahip olacağını ifade etmişti. IGN’e verdikleri röportajda yapımcı ekip parkur ve gizlilik unsurlarının oyun da yer alacağını eklemişti.

The Lord of the Rings: Gollum çıkış tarihi

“Oyunun büyük oranda dövüşten yoksun olacağını belirtmeliyiz. Fakat Gollum elbette gizliliğin ona verdiği üstünlükten yararlanarak düşmanları alt edebilecek. Yine de bu oldukça zor olacak çünkü Gollum’un asıl üstünlüğü fiziksel gücünde değil kıvrak zekasında yatıyor.”

Gollum, J.R.R Tolkien tarafından kurgulanan Orta Dünya külliyatındaki onlarca karakterden biridir. Önceki adı Smeagol olan Gollum özünde Hobbit ırkına mensuptur. Fakat Hüküm Yüzüğü’nün etkisi altında geçirdiği yüzyıllar sonrasında garip ve çift kişilikli bir yaratığa dönüşmüştür.

Yeni The Lord of the Rings: Gollum çıkış tarihi ise 2022 yılı olarak belirlendi. Orta Dünya severlerin tedbirle beklediği bir diğer yapım ise Amazon’un geliştirdiği Orta Dünya dizisi olacak.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir