Anasayfa > Oyun Haberleri > The Lord of the Rings: Gollum Oynanış Fragmanı Yayınlandı

The Lord of the Rings: Gollum Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Merakla beklenen The Lord of the Rings: Gollum oynanış videosu görücüye çıktı. Gollum oyunu hakkındaki detaylar haberimizde.

Geliştirici koltuğunda Daedalic Entertainment stüdyolarının oturduğu yeni Yüzüklerin Efendisi oyunundan oynanış fragmanı yayınlandı. Yaklaşık bir dakika uzunluğunda olan video ilgiyle beklenen oyuna dair detayları gözler önüne seriyor.

The Lord of the Rings: Gollum oynanış fragmanını aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

The Lord of the Rings: Gollum Barad-dur’a hapsedilen Gollum’un kaçışını konu alacak. Gizliliğin esas olduğu oyunda oyuncular Gollum’a hayat verecek ve Mordor’un korku dolu çukurlarından kaçmaya çalışacak.

Yayınlanan oynanış fragmanında ise Barad-dur’un dehlizlerindeki birçok tehlikeyi görüyoruz. Gollum, çukurları mesken tutan dev örümceklerden ve Sauron’un hilkat garibesi kölelerinden kaçarken gizli kalmaya çalışıyor. Kısa videoda tırmanma, gizlenme ve stealth-action türündeki çeşitli mekanikler de görülebiliyor.

Geçtiğimiz süreçte oyuna dair birçok detay ortaya çıkmış ve mekaniklere dair ipuçları verilmişti. Oyuncular talihsiz Hobbit’e hayat verirken kritik noktalarda karar almak zorunda kalacak. Bu süreçte Smeagol ve Gollum’un kişilik bölünmeleri oyunun genel anlatımını oluşturacak.

Gollum Kimdir?

Gollum olarak anılan ilginç Yüzüklerin Efendisi karakteri aslında Hobbit ırkına mensup olan talihsiz bir yaratıktır. Orta Dünya ve Yüzüklerin Efendisi külliyatının en ilginç karakterlerinden biri olan Gollum, yıllar önce Hüküm Yüzüğü adı verilen büyülü bir eşyaya sahip olmuş ve Tek Yüzük adı verilen bu sihirli mücevheratı sahiplenmiştir. Fakat daha sonra Hüküm Yüzüğü’nün aklı körelten yapısı dolayısıyla zihin sağlığını kaybetmiş ve uzun bir süre boyunca mağaralarda yaşamıştır. Talihsiz Hobbit bu süreçte kişilik bölünmesine de uğramış ve Yüzük Savaşı’nda da kritik bir rol oynamıştır.

Gollum’a hayat vereceğimiz The Lord of the Rings: Gollum oyunu ise 2022 yılının sonlarında PC, PlayStation, Xbox ve Nintendo Switch için çıkış yapacak.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir