Anasayfa > Oyun Haberleri > The Outer Worlds Murder on Eridanos DLC Paketi Bu Yıl Çıkıyor

The Outer Worlds Murder on Eridanos DLC Paketi Bu Yıl Çıkıyor

Yapılan duyuruya göre The Outer Worlds Murder on Eridanos DLC paketi bu yıl içinde çıkış yapacak. Detaylar haberimizde.

Murder on Eridanos adlı genişleme paketi Nisan ayına kadar PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkış yapacak. Bir önceki DLC Peril on Gorgon ise geçtiğimiz yılın son çeyreğinde çıkış yapmıştı. Seviye sınırını 33 olarak güncelleyen Peril on Gorgon da 8 Şubat’ta Nintendo Switch’e gelecek.

The Outer Worlds Murder on Eridanos DLC paketinin direktör koltuğunda ise Tim Cain ve Leonard Boyarsky oturuyor. Ek paketin çıkış tarihine dair kesin bir duyuru ise henüz yapılmadı.

2018 yılında Microsoft tarafından satın alınan Obsidian Entertainment, The Outer Worlds için uzun vadeli planlara sahip. Bu bağlamda geliştirici ekibin yeni ek paketler ve hatta yeni oyunlar üzerinde çalıştığı da 2020’nin Ekim ayında öne sürülmüştü.

25 Ekim 2019’da çıkış yapan The Outer Worlds ise oyuncuları 2355 yılına götürüyor. Take-Two Interactive tarafından yayınlanan yapım aksiyon RPG oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Obsidian Entertainment daha önce Fallout: New Vegas‘a imza attığı için The Outer World ruhani bir devam oyunu olarak da nitelendiriliyor.

Obsidian’in aynı zamanda farklı bir proje üzerinde çalıştığı detaylar arasında. Geliştirici ekip Pillars of Eternity ile aynı evrende geçen bir oyun yapıyor. Avowed adındaki RPG oyunu Eora’da geçecek.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir