Anasayfa > Oyun Haberleri > The Outer Worlds Steam İçin Çıkışını Yaptı

The Outer Worlds Steam İçin Çıkışını Yaptı

Private Division ve Obsidian Entertainment imzalı RPG oyunu The Outer Worlds Steam için çıkışını yaptı. Detaylar haberimizde.

Başarılı RPG elementleri, ve kara mizahı ile dikkat çeken yapım The Outer Worlds diğer platformların ardından sonunda Steam için de çıkışını yaptı. Çıkışa özel indirimlerle birlikte The Outer Worlds, Steam mağazasındaki yerini böylece almış oldu. Normal satış fiyatı 309.00 ₺ olan The Outer Worlds, çıkışa özel 154,50 fiyatı ile oyunculara sunuluyor. Ayrıca oyunun genişleme paketi, müzikleri gibi içerikleri de barındıran The Outer Worlds: Non-Mandatory Corporate-Sponsored Bundle’a da iyi bir indirim oranı ile erişmek mümkün.

The Outer Worlds Steam

Ayrıca oyunun hikaye temalı genişleme paketi de Steam üzerinden satışa sunulmuş durumda. Peril on Gorgon adı verilen genişleme paketini The Outer Worlds ile birlikte veya harici olarak satın alabilirsiniz.

Pek çok incelemeden çok yüksek puanlar alan The Outer Worlds, geçtiğimiz sene yılın oyunu için de yarışmıştı. Eğer RPG, mizahi ögeler ve uzay atmosferi ilginizi çekiyorsa The Outer Worlds kesinlikle göz atmanız gereken bir oyun. Oyun hakkında daha fazla detay için ise yakında yayınlanacak incelememizi bekleyebilirsiniz.

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir