Anasayfa > Oyun Haberleri > The Outer Worlds Switch Çıkışı Koronavirüsten Dolayı Ertelendi

The Outer Worlds Switch Çıkışı Koronavirüsten Dolayı Ertelendi

Yakın zamanda Nintendo Switch’e geleceği açıklanan The Outer Worlds, bu çıkışı koronavirüsten dolayı biraz daha geç gerçekleştirecek.

Obsidian Entertainment yapımı The Outer Worlds, Ekim 2019’da bilgisayar ve konsolda çıkışını yapmıştı. Ardından yüksek bir başarı grafiği çizen oyunun 6 Mart’ta Switch’e geleceği açıklanmıştı. Konunun detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

the outer worlds

Bir hafta sonra ise bu gelişmenin üzerine oyunun Switch çıkışının ertelendiği duyuruldu. Haber, Private Division’ın Twitter hesabından paylaşılan bir gönderiyle açıklandı.

“Outer Worlds’ün Nintendo Switch çıkışı, çalışmakta olan Virtuos takımını etkileyen koronavirüsten dolayı, onlara daha fazla süre verebilmemiz için ertelendi. Oyunun fiziksel versiyonunu bir kasette çıkarıyoruz. Yeni bir çıkış tarihi belirlediğimizde sizlerle paylaşacağız.

Netleştirelim istedik, Virtuos’taki ekibin bir sorunu yok fakat ofisleri bu müddette kapalı kaldı. Yenilenmiş bir geliştirme şeması belirlemek için ekiple birlikte çalışıyoruz ve yeni bir çıkış tarihi hakkında bilgileri kısa süre içinde paylaşacağız.”

Oyunun Switch versiyonunun çıkış tarihinin açıklanmasından sadece bir hafta sonra gecikmenin duyurulması oyunun bekleyenlerini üzmüş durumda. Bakalım The Outer Worlds’ün Switch versiyonu için yeni çıkış tarihi ne olacak?

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir