Anasayfa > Oyun Haberleri > The Sims 4: Eco Lifestyle Ek Paketi Duyuruldu

The Sims 4: Eco Lifestyle Ek Paketi Duyuruldu

Sims serisinin olmazsa olmazları olan ek paketlere bir yenisi daha ekleniyor. The Sims 4: Eco Lifestyle ek paketinin geleceği açıklandı. Detaylar haberimizde.

Çıkış yaptığı ilk dönemde oyunculara önceki oyunlarda verdiği birçok özgürlüğü geri alması ve neredeyse eksikmiş gibi hissettirmesi ile çokça eleştiri alan The Sims 4 bu eksiklikleri ek paketler yardımı ile kapatmaya çalışıyor. Oyunun temel sürümünde bulunmayan ancak önceki oyunlardan aşina olduğumuz birçok özelliği ek paketler ile oyuna ekleyen EA bu kez de The Sims 4: Eco Lifestyle ile karşımızda.

The Sims 4 için piyasaya sürülen dokuzuncu ek paket olan The Sims 4: Eco Lifestyle‘da bu kez daha çevreci bir yaşam tarzını benimseyebileceğiz. Oyuna Evergreen Harbour adlı yeni bir şehir ekleyecek olan ek paket ile birlikte çöplerimizi geri dönüştürebilecek, geri dönüştürdüğümüz malzemelerle yeni eşyalar oluşturabilecek ve yenilenebilir kaynakları kullanarak enerji elde edebileceğiz. Bu ek paket ile birlikte oyuna eklenecek olan iki yeni kariyer seçeneği ise serbest sanat ve inşaat mühendisliği.

5 Haziran 2020 tarihinde oyuncuların beğenisine sunulacak olan ek paket PlayStation 4, Xbox ve PC platformlarının tümü için aynı anda çıkışını gerçekleştirecek. Bu ek paket ile birlikte artık oyuncular çevrelerine çok daha fazla etki edebilecekler. Ek paketin teması gereği doğa ile ilgilenmeniz ve onu korumanız gerekmekte. Eğer bunları göz ardı ederseniz şehrinizin görünümü gün geçtikçe değişecek ve hava kirliliği gibi şikayetler baş göstermeye başlayacak. Bakalım yeni ek paket oyuncular tarafından ne gibi tepkiler ile karşılanacak?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir