Anasayfa > Oyun Haberleri > The Sims 4 İçin Müzik Festivali Düzenlenecek

The Sims 4 İçin Müzik Festivali Düzenlenecek

The Sims 4 için müzik festivali düzenlenecek. Bebe Rexha’nın da sahne alacağı festival “Simlish” dilinde gerçekleşecek. Detaylar haberimizde. 

Yıllardır hayatımızda olan The Sims serisinin en son oyunu The Sims 4 için yeni bir etkinlik geliyor. Bir hayat simülasyonu olan oyunda amacımız karakterler yaratmak, bu karakterlerin hayatlarını, işlerini, arkadaşlıklarını yönetmek ve yaşam standartlarımızı geliştirmek. Eğer eğlence anlayışınız farklıysa Simlerinizi havuzda boğmanız veya evlerini yakmanız da mümkün. Bu kadar eğlenceli detayı olan oyunda EA’in yeni planı ise bir festival düzenlemek.

Sims Sessions adı verilen festival 3 dünyaca ünlü sanatçının katılımıyla gerçekleşecek. Bebe Rexha başta olmak üzere Glass Animals ve Joy Oladokun‘un da katılımıyla şenlenecek olan festival tamamen online olacak. Oyuna eklenecek bir festival alanında yeni içeriklerle eğlenebilecek olan oyuncular, etkinliğe özel çeşitli yemekleri ve kıyafetleri deneyebilecek, üstelik kendi ürünlerini de satabilecekler.

Festival hakkında enteresan bir detay da festivalin dili. Eğer festivalin İngilizce olarak gerçekleşeceğini düşündüyseniz yanılıyorsunuz. Sanatçılar şarkılarını oyunda kullanılan kurgusal bir dil olan Simlish dilinde söyleyecek. Üstelik oyuncular konserlerin ardından sahneye çıkıp kendi şarkılarını söyleyebilecek, bunun yanında etkinliğin bir de karaoke fırsatı olacak. TikTok üzerinden #SimlishSessions etiketiyle etkinliğin karaoke kısmını deneyimlemeniz mümkün.

Sim Dili İncelemesi

29 Haziran- 7 Temmuz arasında gerçekleşecek etkinlik The Sims tarihinde bir ilk olacak, ancak etkinliğe nasıl katılım sağlanacağı henüz belli değil. Etkinliğin başlamasına 3 günden az zaman kalmışken Sims severlerin heyecanı dorukta olmalı. EA yakın zamanda sosyal medya hesaplarından detayları duyuracaktır. Yeni detayları resmi siteyi takip ederek öğrenebilirsiniz..

The Sims 4 için müzik festivali düzenlenmesi özellikle korona günlerinde değişen sosyal alışkanlıklarımızın ufak bir örneği. Oyunlar gerçekten ünlülerin fanlarıyla tanışmak ve sosyalleşmek için vakit geçirebileceği, konserler verebileceği sosyalleşme alanları haline gelebilir.

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir