Anasayfa > Oyun Haberleri > The Sims 4 Paranormal Stuff Pack Duyuruldu

The Sims 4 Paranormal Stuff Pack Duyuruldu

The Sims 4 Paranormal Stuff Pack ile oyuna doğaüstü ögeleri ve daha pek çok yeniliği eklemeye hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.

The Sims serisinin alamet-i farikalarından biri de serinin hayranlarının çok iyi bileceği üzere ek paketlerdir. Ana oyunu oldukça dallandırıp budaklandıran, oynanışa yepyeni ögeler ekleyen ve kimi zaman oyunculara yeni lokasyonlar da sunan bu ek paketlerden belki de en çok sevilenlerin başında da her oyuna paranormal unsurları ekleyen DLC’ler geliyor. İlk Sims oyunu ile birlikte seriye ek paketler ile eklenen bu ögeler şimdi de The Sims 4 Paranormal Stuff Pack ile devam ediyor.

The Sims Serisi Neden Bu Kadar Başarılı?

Electronic Arts tarafından yapılan bir duyuru ile ortaya çıkan ek paket oyuncuları oldukça sevindirmiş durumda. 26 Ocak tarihinde çıkışını gerçekleştirecek olan Paranormal Stuff Pack The Sims 4‘ün yayınlanmış onuncu ek paketi olacak. Oyuncuların merakla beklediği ek paket ile birlikte eski ek paket içeriklerinden de alışık olduğumuz üzere pek çok büyülü aksesuar ekleniyor. Bunların hayranlar tarafından en çok coşku ile karşılananı ise iskelet hizmetçi Bonehilda oldu. İlk olarak The Sims‘in Makin’ Magic ek paketinde karşımıza çıkmış olan hizmetçi o tarihten bu yana oyuncular tarafından oldukça seviliyor.

Ek paketin getirdiği yenilikler elbette ki bu kadarla da sınırlı değil. Paranormal Stuff Pack kapsamında lanetlenmiş perili evler yaratabilecek, ruh çağırma seansları düzenleyebileceğiz. Tüm bunların yanı sıra bir de yeni kariyer seçeneği oyuncuları bekliyor olacak. Paranormal araştırmacı kariyer yolunda adından da anlaşılabileceği üzere diğer Sim‘lerin başlarına gelen paranormal olaylara çözüm bulacağız. Ayrıca pek çok yeni eşya da 26 Ocak tarihinde çıkacak ek pakette oyuncuları bekliyor olacak.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir