Anasayfa > Oyun Haberleri > The Sims 4 Ücretsiz Hafta Sonu Başladı

The Sims 4 Ücretsiz Hafta Sonu Başladı

EA Games’in popüler oyun serisinin son halkası olan The Sims 4 ücretsiz hafta sonu etkinliği ile oyuncuların deneyimlemelerine açık vaziyette. Detaylar haberimizde.

The Sims 4 ücretsiz hafta sonu etkinliği ile birlikte oyuncuların popüler oyunu deneyimlemelerine imkan veriyor. İlk olarak 2014 yılında piyasaya sürülmüş olan oyun o günden bu yana The Sims serisinin artık geleneği haline gelmiş olan ek paketler sayesinde içeriğini sürekli güncel tutarak popülerliğini de korumayı başardı. Hatta çıkışını gerçekleştirdiği ilk günlerde oyuncular tarafından acımasız eleştirilere maruz kalan oyun bu ek paketler sayesinde kendini toparlamayı başardı desek de yanlış olmaz.

The Sims 4 ücretsiz

2 gün boyunca devam edecek olan bu ücretsiz hafta sonu etkinliğinin yanı sıra oyuna Steam üzerinden yüzde 75‘lik bir indirim ile birlikte 279 TL yerine 69,99 TL‘ye sahip olabilirsiniz. Bunun yanı sıra oyunun ek paketlerinde de dev indirimler oyuncuları bekliyor. The Sims 4 için ücretsiz hafta sonu etkinliği yalnızca iki gün boyunca devam edecek olsa da indirimler 11 Kasım tarihine kadar geçerli olacak. Sizler de oyunu henüz denemediyseniz elinizi çabuk tutmanızda fayda var.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir