Anasayfa > Oyun Haberleri > The Sims 5 Çevrimiçi Oynanabilir Olabilir

The Sims 5 Çevrimiçi Oynanabilir Olabilir

EA bir iş başvurusu açtı ve oyuncuların aklında soru işaretleri oluştu. The Sims 5 çevrimiçi mi olacak? Buyurun öğrenelim.

Bilgisayar oyunları tarihinin en başarılı serilerinden birisi olan The Sims, son yıllarda daha çok tepki çeken bir marka haline geldi. Oyuncular artık seriyi duyduklarında heyecanlanmıyor ve hatta eleştirilecek bir hata olup olmadığına bakıyorlar. Zira The Sims 4 ile birlikte Electronic Arts bu eşiği geçmeyi başarmış bir firma oldu diyebiliriz. Geçmişte milyonlarca kopya satarak zirvede yer alan seri oyunları bugün bu heyecandan yoksun bir durumda.

EA buna karşın markanın geçmişten gelen gücünün de farkında olduğu için serinin beşinci oyununu da geliştiriyor. Austin, Redwood ve Kanada stüdyolarında da serinin geliştirilen bu yeni oyunu için yeni yazılımcılar aradığıyla ilgili bir işe alım süreci başlatmış durumda. Şirketin elbette oyun geliştiricileri ve yazılımcıları aramasında hiçbir gariplik yok. Ancak alacakları elemandan beklentileri arasında milyonlarca oyuncuya hizmet verilirken kullanılacak web araçlarıyla ilgili bilgili olmaları da yer alıyor. İşte bu akıllarda “EA, The Sims 5’e çevrimiçi mod mu getirecek?” sorusunu canlandırıyor.

Eski oyunun (The Sims 4) ardından hâlâ rahatsızlık hisseden The Sims topluluğu sosyal medyada konuyla ilgili rahatsızlıklarını da dile getiriyor. Oyuncuların çevrimiçi modla birlikte bir rekabetçi yapıdan da korktuğunu yapılan paylaşımlardan görebiliyoruz. Oyunun henüz yayına gireceği ve satışa çıkacağı tarih belirli değil ancak süreç hızlanır da 2021 içerisinde yayımlanma kararı alınırsa yayımlanma tarihleri bağlantısından takip edebileceğinizi belirtelim. İyi oyunlar, keyifli vakitler dileriz.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir