Anasayfa > Oyun Haberleri > The Sims Karakteriniz Sizden Önce Cyberpunk 2077 Oynayabilir!

The Sims Karakteriniz Sizden Önce Cyberpunk 2077 Oynayabilir!

Hayran yapımı bir mod sayesinde The Sims karakteriniz Cyberpunk 2077’ye sizden bile daha önce kavuşuyor. Detaylar haberimizde.

The Sims‘i hepimizin bir nebze de olsa hayal ettiği hayatı yaşamak için kullandığı bir gerçek. Geniş bir ev, çılgın partiler, harika insan ilişkileri ve asla maddi sıkıntıya yer olmayan bir hayat… The Sims içerisindeki karakterlerimiz bizden bir çok konuda daha öndeler, bu hayran yapımı mod sayesinde onları kıskanmamıza neden olacak bir sebebe daha kavuşuyoruz. Bizler oyunu oynamak için gün sayarken, hatta belki de oyunu deneyimleme fırsatını bile çok geç elde edecekken The Sims karakteriniz Cyberpunk 2077‘ye kavuşuyor.

The Sims karakteriniz

The Better Computer Games adını taşıyan mod sayesinde karakterlerimiz League of Legends, Sekiro: Shadows Die Twice, GTA 5, Forza Horizon 4, Monster Hunter: World, Persona 4 Golden ve Cyberpunk 2077 gibi popüler oyunlara kavuşuyorlar. Bilgisayara yepyeni ve popüler oyunları ekleyen bu modda gerçek oyun içi görüntüler ve sesler kullanılıyor. Mod sayesinde ayrıca Asus‘un ROG serisinden bir oyun bilgisayarı da oyundaki yerini alıyor. İşte size The Sims karakterinizi kıskanmak için bir sebep daha…

The Sims Serisi Neden Bu Kadar Başarılı?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir