Anasayfa > Oyun Haberleri > The Touryst Çıkış Tarihi Belli Oldu

The Touryst Çıkış Tarihi Belli Oldu

The Touryst çıkış tarihi, Playstation konsolları için 9 Eylül olarak açıklandı. Oyunun hangi konsollara çıkış yapacağı merak konusu.

The Touryst, Shin’en Multimedia tarafından geliştirilen bir macera puzzle oyunu. 2019’un Ağustos ayında Nintendo Indie World programında duyurulan oyun, çok geçmeden Kasım 2019’da Nintendo Switch için çıkış yapmıştı. Oyuncular tarafından sevilen The Touryst, bunun ardından Temmuz 2020’de Xbox ve bilgisayar platformları için Windows Store’da satışa sunulmuştu.

The Touryst'ten bir görüntü.

Shin’en Multimedia tarafından özel olarak geliştirilen bir motor kullanan oyunun görsel kısmında piksel grafikler ve voxel tekniği dikkat çekmişti. Metacritic üzerinden 79 puan almayı başaran oyun şimdi bu cesaretle yeni platformlara açılmayı hedefliyor. Oyunun güncellenen Playstation Store sayfasında Playstation için çıkış tarihini görmek artık mümkün ancak ne yazık ki hangi platformlara çıkış yapacağı henüz açıklanmamış.

The Touryst Playstation Store sayfasında oyunun çıkış tarihi 9 Eylül olarak açıklandı. Türkiye saatiyle, 9 Eylül‘ün daha ilk saatlerinde, 02.00‘dan itibaren oyuna erişmek mümkün olabilecek. Nintendo Switch veya bilgisayar sürümleri için hiç oynanış videosu görmediyseniz ya da Playstation sürümünün görünüşünü merak ediyorsanız, aşağıda The Touryst Playstation Fragmanını bulabilirsiniz:

 

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir