Anasayfa > Oyun Haberleri > The Turing Test 7 Şubat’ta Switch’e Geliyor!

The Turing Test 7 Şubat’ta Switch’e Geliyor!

Şu an Xbox, PS ve PC platformlarından oynanabilen tek oyunculu bulmaca oyunu The Turing Test, 7 Şubat’ta Switch’te de oynanabilir hale gelecek.

Zaman zaman Portal serisine de benzetilen bulmaca oyunu The Turing Test, Switch ile buluşuyor. Haber, oyunun yayıncı firması Square Enix tarafından atılan bir tweet ile açıklandı.

“7 Şubat itibarıyla mükemmel tek oyunculu bulmaca oyunu The Turing Test’i Nintendo Switch’te oynayabileceğinizi büyük bir heyecanla açıklıyoruz.”

Uluslararası Uzay Ajansı’nda mühendislik yapan Ava Turing’i yönlendirdiğimiz oyunda çeşitli bulmacalarla Europa’yı keşfediyoruz, insan bilincinin ne olduğunu irdeliyoruz. İlgi çekici bir konuyu ele alan Turing Test, birçok otorite tarafından beğenilen ve Metacritic puanı 74 olan bir oyun. Steam’de normal fiyatı 31 TL olan oyuna şu an indirimli bir şekilde 6 TL’ye sahip olabileceğiniz gibi eğer Xbox Game Pass sahibiyseniz oyunu bedavaya oynayabiliyorsunuz. Switch’iniz varsa gözünüz aydın, yakında kendi platformunuzdan da oyuna erişebileceksiniz. Oyunun Nintendo Game Store’daki fiyatı ise 19.99 dolar.

İyi eğlenceler diliyoruz, en güncel oyun haberleri için bizleri takipte kalın.

 

 

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir