Anasayfa > Oyun Haberleri > The Witcher 3 Güncellemesi Modları İçerecek Olabilir

The Witcher 3 Güncellemesi Modları İçerecek Olabilir

The Witcher 3 güncellemesi popüler modları içerebilir. Oyunun en popüler modlarını yapan geliştirici, yapımcının iletişime geçtiğini belirtti.

The Witcher 3: Wild Hunt çıktığı zamanın en çok ses getiren oyunlarından biri olmuştu. The Witcher efsanesinin üçüncü oyunu ilk iki oynayan nesil kadar, yeni nesile de kendini tanıtmış ve yapımcısına büyük başarı getirmişti.  2021 senesinin sonunda oyunun yeni nesil bir güncellemesinin yapılması bekleniyor. Bütün detaylarının bilinmediği güncellemenin senenin ikinci yarısında piyasaya sunulması planlanıyor. Yeni nesil güncellemeyle ilgili gelen son haber ise oyunun içeriğini ilgilendiriyor. The Witcher 3 güncellemesi popüler modları oyuna dahil edebilir.

The Witcher – Şaşırma Hakkı Nedir?

Güzel haber, The Witcher 3 HD Reworked Projesi’nin başını çeken Halk Hogen‘dan geldi. Hogen popüler vidyolarından birinin altında yaptığı yorumda CD Projekt Red’in kendisi ile iletişime geçtiğini bildirdi. Mod geliştiricisi Mart ayında görsellerinin gelmesi beklenen Reworked projesi konusundaki sessizliği için özür diledi. Bu sessizliğin CDPR’in kendisiyle iletişime geçmesi olduğunu belirten Hogen, büyük bir ihtimalle projesinin yeni nesil güncellemeye dahil edileceğini belirtti.

The Witcher mod komünitesi, internetteki en büyük ve aktif oyun komünitelerinden biri. Nexus Mods üzerinde geniş bir kitleye ulaşan komünitenin geliştirici tarafından da takdir edildiğini görmek hem komünite hem de hayranlar için oldukça tatmin edici oldu. Halk Hogen’ın başını çektiği 3 HD Reworked Projesi, Nexus Mods üzerindeki en popüler Witcher modu durumunda. Bu anlamda yeni nesil güncellemeye eklenecek bir şey varsa, Hogen tam olarak bu işin adamı.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir