Anasayfa > Oyun Haberleri > The Witcher 3 Snowboard Modu Yayınlandı

The Witcher 3 Snowboard Modu Yayınlandı

The Witcher 3 oynarken Roach ile yolculuk etmekten sıkılan oyuncuları memnun edecek snowboard modu yayınlandı. Detaylar haberimizde.

2015 yılında piyasaya sürüldüğü tarihten bu yana oyuncular tarafından büyük ilgi ile karşılanan The Witcher 3 için hayranlar hala çeşitli modlar yapmaya devam ediyorlar. The Witcher 3‘ü hayal bile edemeyeceğimiz şekillerde deneyimlememize imkan veren bu modlardan biri de geçtiğimiz günlerde yayınlanan Geralt VGX Snowboarder adlı mod oldu. Nexusmods üzerinden yayınlanan mod ile birlikte The Witcher 3‘te dilediğinizce snowboard yapabilirsiniz.

Mod için yayınlanan videoda da görülebileceği üzere Kaer Trole‘nin yüksek bir noktasında bulunabilecek olan snowboard kılıç yuvasına yerleştirilerek kullanılıyor. Aynı zamanda kılıç olarak da kullanılabilen snowboard sayesinde keyfinizi bölen düşmanlarınıza hadlerini de bildirebilirsiniz. Tıpkı gerçek bir kılıç gibi de işlev gören bu snowboard kuşanıldığı taktirde Geralt onu sırtında taşıyor, ayrıca snowboard Geralt‘a bir de kayak gözlüğü ekliyor.

Dev The Witcher Testi ile Bilginizi Ölçüyoruz

Emektar Roach ile kat ettiğimiz mesafelerin daha uzunlarını çok daha kısa sürede gitmemize imkan sağlayan The Witcher 3 snowboard modunu deneyimlemek isterseniz Nexusmods sayfasına buradan erişebilirsiniz.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir