Anasayfa > Oyun Haberleri > The Witcher: Monster Slayer Erken Erişim Kayıtları Açıldı!

The Witcher: Monster Slayer Erken Erişim Kayıtları Açıldı!

Oyun, kitap ve dizi serileri ile bizi tamamen evrenine sürükleyip Rivialı Geralt’ın hikayesini yaşamamıza olanak tanıyan Witcher, yeni oyunu The Witcher: Monster Slayer ile efsungerliğin zevkini bu sefer kendimiz olarak tatmamıza olanak sağlayacak.

https://youtu.be/t82JBXf9MPw

The Witcher: Monster Slayer, Pokemon GO temasına sahip bir mobil oyun. Tıpkı Pokemon GO‘da olduğu gibi telefonunuzu kapıp dışarı çıkmalı ve şehrinizin içinde cirit atan canavarları avlayıp insanlara yardım etmelisiniz. Canavarları avlama sırasında çıkan dövüş mekaniğine uyum sağlamalı ve ne zaman saldırıp ne zaman savunacağınıza doğru zamanda karar verip gerçek bir efsunger gibi dövüşmelisiniz. Tabii ki tıpkı efsungerlerde olduğu gibi kılıçlarınız tek dostunuz değil; dövüşlerinizde sizi desteklemesi için iksir, bomba ve kılıç rünlerine de ihtiyacınız var.

Pis yaratıklar Continent‘ın geniş arazilerini dolaşıyor – ve onları avlama işi efsunger olarak bilinenlere düşüyor. Rivialı Geralt‘ın zamanından çok daha öncesini ele alan The Witcher: Monster Slayer, elit bir canavar avcısı olman için sana meydan okuyan bir artırılmış gerçeklik keşif oyunudur. Etrafındaki dünyanın The Witcher‘ın karanlık fantezi diyarına dönüşmesini izle ve şimdi tehlikeli canavarlarla dolmuş bir zamanların tanıdık yerlerini profesyonel canavar avcısı yoluna başlarken keşfet.

Devasa, doğal boyutundaki canavarlarla RPG mücadeleden ilham alınmış birinci şahıs üzerinden savaş – fakat karakterini eğiterek, iksir ve yağ kaynatarak, bomba üreterek ve karşılaşacağın savaşlar için uygun ekipman seçerek hazır olduğundan emin ol.

Witcher dünyasından düzinelerce farklı canavarı, tanıdık ve daha önce hiç görülmemiş, devir ve her galibiyeti damgalamak için kanlı ganimetlerle koleksiyonunu büyüt. Zamanla, gerçek şöhrete yaraşır bir canavar avcısının etkileyici koleksiyonuna sahip olabilirsin.

Hikaye odaklı arayışların seni Witcher serisinden ilham alınmış destansı maceralarına itmesini ve elit bir canavar avcısı olmanın ne demek olduğunu deneyimle.

The Witcher: Monster Slayer

The Witcher: Monster Slayer Erken Erişime Nasıl Kayıt Olunur?

Birkaç satırla oyunu özetleyen site ayrıca erken erişim için de kayıtları açmış bulunmakta. Öncelikle kayıtlar sadece Google Play Store versiyonu için alındığından Android bir telefona sahip olmanız şart. Eğer bu ilk şartı geçmişseniz yapmanız gereken şey bu sayfaya girerek ‘Register Now‘ seçeneğine tıklamak. Karşınıza çıkacak olan kayıt kısmında ilk boşluğa Google Play hesabınızın e-mailini yazmalı, ardından alt kısma gelerek telefon markanızı sol taraftan seçip sağ tarafa da modelini yazmalısınız. Şartnameyi kabul etmenizin ve ‘Register‘ seçeneğine basmanızın ardından diğer efsunger adayları ile beklemeye alınacaksınız. Nisan sonunda yapılan bir kura ile erken erişim fırsatına sahip olacak efsungerlere e-mail üzerinden bildirim verilecek. Şansınıza ve bileğinize güveniyorsanız, artırılmış gerçekliğin şöhretli efsungeri olma şansı yalnızca bir link uzağınızda.

Hakkında Dilara Yıldırım

Oyunlara olan ilgisi henüz 6 yaşındayken başlamış bir Metal Gear hayranı. Son zamanlarda da Steam'in sömürgesi altına girmiş, oyun koleksiyonculuğu hayalleri olan basit bir Dilbilim öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir