Anasayfa > Oyun Haberleri > The Witcher: Monster Slayer Oynanış Videosu Yayımlandı!

The Witcher: Monster Slayer Oynanış Videosu Yayımlandı!

Witcher evreninin arttırılmış gerçeklik oyunu olan The Witcher: Monster Slayer oynanış videosu yayımlandı.

CD PROJEKT ailesinin üyelerinden Spokko‘nun geliştiriciliğini üstlendiği arttırılmış gerçeklik oyunu The Witcher: Monster Slayer için oynanış videosu yayımlandı. Hayranlarını bir nebze de olsun heyecanlandıran ve yeni bir soluk katacak olan oyun için elimize olduğundan fazla bilgi geçti.

https://twitter.com/TheWitcherMS/status/1300416864171032576

Oynanış videosundan belli ki oyun bizi bir “Witcher” gibi hissettirecek. Çünkü oyunda sadece canavar avlıyor olmayacağız gibi duruyor. Gerek mini görevler gerekse önünüze çıkan NPC‘ler ile oyun sizi gerçekten bir kahramana dönüştürecek. Dövüş sistemi ise daha çok saldırı ve bloklama şeklinde gelişiyor gibi duruyor. Çatışmaya girdiğimiz yaratığın yaptığı saldırıyı zamanında karşılamak bizim temel amacımız olacak ve bunun yanında rakibimizi alt etmek için kılıcımız ile belli büyülerimizle yan ürünlerimizi kullanacağız. Görünüşe göre oyun içerisinde diğer “Witcher”lar ile buluşabilecek ve konuşabileceğiz ancak Pokemon Go‘dan bildiğimiz “kapışma” mekaniği olmayacak gibi gözüküyor. Yapımcılar ise oyuncu oyuncuya karşı çatışmalar yerine oyunun ana mantığı olan canavar avlama mekaniği ile bunu sağlayacak gibi duruyor.

Hakkında Orhun Kaan ŞAHİNKAYA

Galanima'nın yiğit savaşçısı. Arkadaşları internet kafelerde Half-Life oynarken Stronghold Crusader'ın başından kalkmayan bir strateji hayranı. Trabzon'da yaşıyor ve öğrencilik yapmaya çalışıyor.

Bir Yorum

  1. Burdur’da bu yaratıkları bulursam sevinirim valla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir