Anasayfa > Oyun Haberleri > The Witcher: Monster Slayer Oyunu Duyuruldu!

The Witcher: Monster Slayer Oyunu Duyuruldu!

CD PROJEKT’e bağlı oyun geliştiricilerinden Spokko’nun yapımcılığını üstlendiği oyun olan The Witcher: Monster Slayer duyuruldu.

Video oyuncular olarak yaklaşık dört sene önce aynı türe aitlik eden bir oyunla karşılaşmıştık. Tabii ki Pokemon Go‘dan bahsediyorum. Bu sefer de CD PROJEKT ailesinden Spokko‘nun bu iş için kollarını sıvadığını bugün yani 26 Ağustos 2020 tarihinde YouTube üzerinden yayınlanan duyuru fragmanı ile öğrenmiş olduk.

The Witcher: Monster Slayer sizi bir Witcher olmaya davet ediyor. Mobil platformlara çıkışını gerçekleştirecek olan oyun Pokemon Go tarzında olup konumunuz etrafında bulunan canavarları avlayacağınız ve elit bir canavar avcısına dönüşeceğiniz bir serüven olacak. Oyunu oynamak için ise size tek gereken bir adet cep telefonu ya da tablet. Ancak mobile geleceği sizi grafiksel açıdan yetersiz olacağı gibi bir varsayıma sürüklemesin. Oyun görsellik konusunda pek ödün vermişe benzemiyor.

Çıkış tarihi 2020 senesinin sonunda açıklanacak oyun, Android ve iOS işletim sistemleri için Google Play ve App Store üzerinden ücretsiz bir şekilde edinilebilir olacak.

 

 

Hakkında Orhun Kaan ŞAHİNKAYA

Galanima'nın yiğit savaşçısı. Arkadaşları internet kafelerde Half-Life oynarken Stronghold Crusader'ın başından kalkmayan bir strateji hayranı. Trabzon'da yaşıyor ve öğrencilik yapmaya çalışıyor.

Bir Yorum

  1. Burdur’da ne yaratığı avlayabilirim ki.
    En fazla gölün oraya gidip Garkolan avlarım
    Diğer yaratıklar buraya gelmeye tenezzül bile etmez lol

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir