Anasayfa > Oyun Haberleri > The Witcher – Tüm Seriden Dijital Ekstralar GOG’da Bedava!

The Witcher – Tüm Seriden Dijital Ekstralar GOG’da Bedava!

The Witcher serisiyle alakalı wallpaper, müzikler gibi birçok dijital ekstra ürün GOG’da paket halinde bedava bir şekilde kullanıcılara dağıtılıyor.

Witcher, özellikle son oyunuyla oyuncuların gönlünde taht kurmuş mükemmel bir oyun serisiydi. Son oyununun çıkışının üzerinden beş yıl geçmesine rağmen hâlâ oyuncu sayısını dizinin de yardımıyla arttırarak devam eden Witcher serisiyle ilgili birçok ekstra ürün GOG’da bedava olarak dağıtılıyor. Dağıtılan dijital ürünler arasında oyun içi müzikler, çizim kitapları, videolar ve dahası bulunuyor. Haber Witcher’ın resmi hesabından atılan bir tweet ile oyunculara duyurulmuş durumda.

“Witcher ürünleri koleksiyonunuzu GOG’dan bedavaya alın! Koleksiyon bütün Witcher oyunlarından ve Thronebreaker’dan müzikler, çizim kitapları, videolar gibi ürünler ve çok daha fazlasını içeriyor.”

GOG’da dağıtılan pakette her Witcher oyunu için ayrı ayrı dosyalar var, eğer serinin herhangi bir oyununu beğendiyseniz kendinize göre bir şey bulmanız kuvvetle muhtemel. Buradan GOG’a girdikten sonra giriş yapıp alta kaydırarak paketi elde edebilirsiniz. İndirmek isterseniz de sitenin üst tarafına isminizin üzerine gelip “Games” sekmesine girmeniz yeterli olacaktır.

En güncel oyun haberleri için bizleri takipte kalın, herkese iyi oyunlar diliyoruz.

 

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir