Anasayfa > Oyun Haberleri > The Wolf Among Us 2, 2021 Kışında Çıkabilir!

The Wolf Among Us 2, 2021 Kışında Çıkabilir!

The Wolf Among Us 2 2021 Kışında çıkacak söylentisi ortalıkta dolaşmaya başladı. Reddit platformunda yer alan bir söylenti ve sızıntı sayfasında paylaşılanlara göre The Wolf Among Us 2, 2021 Kışında geliyor. İşte detaylar.

Telltale Games tarafından geliştirilen The Wolf Among Us, 11 Ekim 2013 yılında çıkışını yapmıştı. Telltale Games’i yaptığı dizi ve oyun karışımı yapımlar ile tanıyoruz. The Walking Dead, Batman: The Telltale Series gibi yapımlardan tanınan Telltale’in en popüler oyunlarından birisi de The Wolf Among Us olmuştu. Telltale Games için işler yolunda gitmedi ve şirket mali sıkıntılar yüzünden 2018 yılında kapatıldı. Telltale Games kapanmış olsa da ekibin eski çalışanlarından oluşan AdHoc Studio ekibi The Wolf Among Us 2’yi geliştiriyordu. Oyun hakkında daha fazla ayrıntılı bilgi edinememiştik ancak Reddit kaynaklı bir söylentiler bağlamında yeni bilgiler mevcut.

the wolf among us 2
Görsel: r/GamingLeaksAndRumours

Reddit üzerinde yer alan GamingLeaksAndRumours adlı subredditte paylaşılan gönderide  The Wolf Among Us 2’nin 2021 Kışında çıkacağı belirtildi. Oyunun teaser videosunun yaklaşık 1 dakika uzunluğunda olduğu ve hazır olduğu söyleniyor. Bu videonun Perşembe günü düzenlenecek The Game Awards etkinliğinde gösterilebileceği konuşuluyor. Söylentilere göre oyun, ilk oyunun finalinden 2 yıl sonra geçecek. Oyun 5 bölümden oluşacak ve daha önce olduğu gibi bölüm bölüm yayınlanmayacak. Oyunun 5 bölümü de aynı anda çıkışını yapacak. Oyunda Bigby karakterinin ana oynanabilir karakter olmasının yanında Snow White karakterini oynayacağımız bölümler de yer alabilir. Oyun genel olarak New York’da geçecek ancak küçük kasaba gibi mekanlarda da sahneler göreceğiz. İlgili paylaşıma buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Tüm bu söylentilerin doğruluğunu The Game Awards etkinliğinde göreceğiz. Söylentiler doğruysa The Wolf Among Us 2, 2021 Kışında aynı anda yayınlanacak 5 bölümüyle bizlerle buluşacak. Oyunun PS4, PS5, XONE, Xbox Series X/S ve PC platformlarına çıkış yapması bekleniyor.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir