Anasayfa > Oyun Haberleri > Tom Clancy’s Elite Squad Mobil Platformlara Çıkış Tarihiyle Birlikte Duyuruldu

Tom Clancy’s Elite Squad Mobil Platformlara Çıkış Tarihiyle Birlikte Duyuruldu

Ubisoft Forward etkinliğinde yeni mobil oyun Tom Clancy’s Elite Squad çıkış tarihiyle birlikte duyuruldu, mobil FPS oyunun bir hikâye modu da bulunuyor.

Ubisoft’un duyurduğu yeni oyunlar arasında Tom Clancy’s Elite Squad da yerini aldı. Mobil FPS oyununda RPG ögeleri bulunmakla beraber kendine ait bir hikâye içeren PvE modu da olacağı belirtildi. Tom Clancy evreninden birçok harita ve karakter içeren oyun, iOs ve Android platformları için 27 Ağustos’ta çıkışını gerçekleştirecek.

Oyunun grafikleri gerçekçi olmasa da eğlenceli ve güzel gözüküyor. Fragmanda Caveira, Montagne gibi tanıdık yüzlerin de içinde bulunduğu bir rehine kurtarma operasyonu izliyoruz. Operatörler bir hücrede tutulan, kalıplı bir insanı kurtarıyorlar ve kendisini görevde kullanacakken video sona eriyor. Oyun, Rainbow Six, Ghost Recon, The Division ve Splinter Cell’den karakterleri toplaması özelliğiyle dikkat çekiyor.

Buraya tıklayarak oyuna ön kaydınızı yaptırabilir, oyunun çıkışında özel eşyaları kapabilirsiniz.

Ubisoft Forward etkinliği, kapsamında Watch Dogs 2’yi hediye olarak vereceği için büyük ilgi görmüştü fakat sunucularda yaşanan sorun, Ubisoft’u yayına bağlayamayanlara da Watch Dogs 2’yi hediye vermeye itti. Yapılan açıklamada ödülün herkese verileceği söylendi.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir