Anasayfa > Oyun Haberleri > Tom Clancy’s Elite Squad Mobil Mağazalarda Yerini Aldı

Tom Clancy’s Elite Squad Mobil Mağazalarda Yerini Aldı

Ubisoft çok oynanan serisi Tom Clancy’s için yeni bir mobil oyun çıkardı. Geliştiriciliğini Owlient firmasının üstlendiği Tom Clancy’s Elite Squad bugün tüm mobil mağazalarda yerini aldı.

App Store ve Google Play Store’dan ücretsiz indirilebilecek olan Elite Squad bir çok Ubisoft oyunu gibi oyun içi satın alımlara açık olacak.

Tom Clancy’s Elite Squad Oynanış İncelemesi

Şu ana kadar Tom Clancy’s adı altında çıkan bir çok oyundan ögeler içeren Elite Squad, bir RPG oyunu. Mobil dünyadaki rakiplerinden biraz farklı olarak oyunda 5 kişilik takımımızı kurduktan sonra kesintisiz bir savaş deneyimi yaşayabiliyoruz. Yani karşımızda sıra tabanlı olmayan bir mobil RPG deneyimi var. Takımlarımızı Rainbow Six, The Division, Ghost Recon ve Splinter Cell gibi unutulmaz oyunlardan karakterlerle oluşturuyoruz ve oyun içinde özellikler kullanarak savaş alanındaki karakterlerimize yardımcı olabiliyoruz. Savaşların yapıldığı küçük arenalar ise yine eski oyunlara göndermeler yapıyor. Savaş alanı temelde aynı kalsa da arkaplanda Tom Clancy’s oyunlarına alışkın olanların fark edeceği bazı detaylar var.

Tom Clancy's Elite Squad
Tom Clancy’s Elite Squad eski oyunlardan bir çok karakteri içinde barındırıyor.

 

Oyunu ilgi çekici kılmak isteyen yapımcılar bir hikaye oluşturmayı da ihmal etmemişler. Dünyayı kaosa sürükleyen Umbra adlı bir terör örgütüne karşı savaşmak üzere kurulan bir ekip oyunda terör örgütünün kötücül amaçlarını öğrenip dünyayı daha güvenli bir yer haline getirmeye çalışıyor. Bize düşen ekibimizi kurup dalgalar halinde gelen düşmanları bozguna uğratmak.

Kullanıcıların oyuna etkisi genelde takımı oluşturmak ve genelde 10 saniye gibi sürelerde dolan özelliklerle sahadaki takıma yardım etmekten ibaret. Oyunu biraz sıkıcı hale getiren bu faktör Ubisoft tarafından maç süreleri kısa tutularak çözülmeye çalışılmış. Karakterlerin tasarımına oldukça efor harcanmış ve her bir karaktere özellikler eklenerek farklılık yaratılmış. Ancak karakterlerin menüdeki etkileyici görüntüleri oynanışa fazla yansımıyor, hatta bazı karakterleri birbiriyle karıştırmak bile mümkün.

Tom Clancy's Elite Squad
Tom Clancy’s Elite Squad oyun içi görünüşü

 

Fragmanıyla heyecan yaratan Elite Squad, oynanışıyla hayal kırıklığına uğratsa da yeni güncellemelerle daha oynanabilir bir hale gelebilir. Mobil RPG severler bu oyuna bir şans vermeli. Uzun bir oynanış vaadetmese de kısa süreli olarak eğlenceli vakit geçirmeniz mümkün.

Oyuna ön kayıt yaptırmış kullanıcılar Cole D. Walker karakterini takımlarına ücretsiz olarak ekleyebilecek.

Oyunun reklam ve tanıtım videosu:

Oyunu indirmek için:

Google Play Store

App Store

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir