Anasayfa > Oyun Haberleri > Tomb Raider Üçlemesi Xbox Konsollara Geliyor

Tomb Raider Üçlemesi Xbox Konsollara Geliyor

Square Enix’in sevilen üçlemesi Tomb Raider, Rise of the Tomb Raider ve Shadow of the Tomb Raider, Xbox konsollara geliyor.

Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy’nin Xbox konsollara geldiğini Microsoft Store’da yerini almasıyla birlikte öğrendik. Sadece yerini hazırlamış olabilecekleri gibi mağazaya göre üçleme 18 Mart’ta yayında olacak gibi görünüyor. Oyun için kaplama ve grafiklerde yeni jenerasyon konsollara yönelik güçlendirmeler ve geliştirmeler yapıldı mı bilemiyoruz. Zira mağaza sayfasında da bunlara değinilmemiş durumda. Ancak çözünürlük konusunda 4k desteklediği ve HDR10 özelliğini barındırdığı belirtilmiş. FPS açısından da 1080p’de 60 FPS destekleyecek olan oyunlar, 4K’da ancak 30 FPS verecek.

Tomb Raider Markasının 25. Yaşı!

2021 aynı zamanda Tomb Raider markasının de 25. yaşını kutladığı sene. Bundan dolayı geliştirici Crystal Dynamics ve yayıncı firma Square Enix geçtiğimiz günlerde bir topluluk duyurusu videosunu orijinal Tomb Raider YouTube kanalından yayımlamıştı. Videoda sosyal medya menajerleri Neha Nair ve Meagan Marie markanın fanlarını kutlamalara çağırıyor. Tomb Raider’la ilgili yaptığınız cosplay çalışmalarını ve fanart görselleri Twitter üzerinden Crystal Dynamics’e ulaştırabilirsiniz! Okurlarımız için 5 dakikalık videoyu da aşağıya bırakalım.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir