Anasayfa > Oyun Haberleri > Toss A Coin To Your Witcher Beat Saber ‘da Yerini Aldı!

Toss A Coin To Your Witcher Beat Saber ‘da Yerini Aldı!

The Witcher dizisinin dillerden düşmeyen şarkısı Toss a Coin to Your Witcher Beat Saber oyununda da kendisine yer buldu!

Netflix‘in The Wither serisinde yer alan ve herkesin diline dolanan şarkı Toss a Coin to Your Witcher Beat Saber ile yeniden yorumlandı. Dizide Jaskier karakteri tarafından Geralt‘a ithafen söylenen şarkı daha şimdiden büyük bir popülariteye kavuştu, hatta ve hatta internet esprilerine de konu oldu. Popüler dizinin en az kendi kadar popüler olan şarkısı Beat Saber oyununda bir hayran tarafından yorumlandı. Ortaya ise nefes kesici bir sonuç çıktı.

VR‘ın en popüler oyunlarından olan Beat Saber‘da yer alan, oyuna kendi şarkılarınızı ve nota düzenlerinizi eklemenize imkan sağlayan mod sayesinde hayat bulan ”Toss a Coin to Your Witcher” daha uzunca bir süre dillerden düşmeyecek gibi görünüyor. The Witcher Beat Saber işbirliğinden doğan bu uyuma siz de şahitlik etmek isterseniz sizleri yukarıdaki video ile baş başa bırakalım. Bakalım The Witcher çılgınlığı daha ne kadar devam edecek?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir