Anasayfa > Oyun Haberleri > Total War: ROME REMASTERED Nisan’da Çıkış Yapacak

Total War: ROME REMASTERED Nisan’da Çıkış Yapacak

Total War: ROME REMASTERED sürümü önümüzdeki ay çıkış yapacak. Serinin efsane oyunu 17 yıl sonra yenilenecek. Detaylar haberimizde.

Total War oyunlarının en sevilen üyesi olan Total War: Rome önümüzdeki ay yeni içerikler, güncellenen grafikler ve çok daha fazlasıyla Total War: ROME REMASTEREd adıyla çıkış yapacak.

Remastered sürüme dair serinin resmi YouTube kanalından bir fragman videosu yayımlandı. Videoyu aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

Total War hayranlarının gönlünde taht kuran ROME: Total War, oyunculara Roma dönemindeki krallıkları yönetme şansı sunuyor. 17 yıl önce çıkış yapan oyun, eş zamanlı savaşların yanı sıra diplomasi mekanikleriyle de dönemin en başarılı oyunlarından biri olmuştu.

Oyun 29 Nisan tarihinde yeni nesil grafikler, iyileştirilmiş mekanikler ve modern özelliklerle beraber Remastered olarak çıkış yapacak. Steam üzerinde 175 TL’lik fiyat etiketiyle satışa sunulan yapım, halihazırda Rome: Total War sahiplerine ise indirimle satılacak.

Steam kütüphanesinde ROME: Total War’a sahip olan kullanıcılar yaklaşık 1 ay sonra çıkış yapacak olan yeni sürümü %50 indirimle satın alabilecek. 

Total War: ROME REMASTERED içinde Alexander ve Barbarian ek paketlerininin yanı sıra ROME: Total War Collection paketini de barındıracak. Geliştirici koltuğunda Creative Assembly ve Feral Interactive’in oturduğu yapım çapraz platform desteğiyle birlikte gelecek.

Yenilikler

Yeni sürümle beraber daha önce oynanamayan 16 krallığın kilidi açılacak. Böylece orijinal oyunda yönetilemeyen krallıklarla beraber toplamda 38 adet oynanabilir krallık olacak. Kamera kontrolleri ve harita yönetimi tarafında iyileştirmeler alan oyunun arayüzünde de geliştirmeler bulunuyor.

Savaş esnasındaki taktiksel harita da oynanışa yardımcı özellikler getirecek. Oyunun yeni içerikleri arasında Merchant karakteri de olacak. Ekonomik tarafta krallığınıza destek sağlayacak tüccarlar sayesinde sefer haritasındaki nüfuzunuz da artacak.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir