Anasayfa > Oyun Haberleri > Total War Saga: Troy Epic ‘te Bedava Olacak

Total War Saga: Troy Epic ‘te Bedava Olacak

Total War Saga: Troy Epic Games’te bedava olacak. Heyecanla beklenen yeni oyunun Epic Games’le yaptığı işbirliğinin detayları haberimizde.

Epic Games, yüksek kaliteli ve pahalı oyunları oyunseverlerle buluşturmaya devam ediyor. GTA 5 ve Civilization 6 gibi oyunları kitlesiyle bedava buluşturan platformdan son haberler ise Total War Saga: Troy ile ilgili.

Geçtiğimiz yıl, Creative Assembly ve Sega, yılların eskitemediği Total War serisine yeni bir oyun ekleneceğini açıklamışlardı. İsminin Total War Saga: Troy olacağı duyurulan oyunla ilgili Salı günü bazı bilgiler verildi. Bu gelişmlere göre, oyun çıkış tarihinde sadece Epic Games’de sergilenecek. Oyun 13 Ağustos 2020‘de yayınlanacak. Bu tarihte, çıkış saatini takip eden 24 saat boyunca oyunseverler, Total War Saga: Troy’u indirip kütüphanelerinde bulundurabilecekler.

Sega’nın bu pazarlama hamlesi, serinin kendi tarihiyle ilgili gibi görünüyor. Sega’nın stüdyo şefi Tim Heaton, oyunun Epic Games’de çıkarılmasıyla ilgili olarak “Epic’in muazzam platformu sayesinde, hem Troya hikayelerini ve efsanelerini daha geniş bir takipçi kitlesiyle buluşturacağız, hem de yeni oyuncuların Total War serisine tanıtma şansımız olacak.”  şeklinde konuştu.  Total War serisi, yaşı daha büyük oyuncuların çok iyi tanıdığı ve sevdiği bir seri, ancak yeni nesil oyuncular seriye oldukça yabancılar. Bu anlamda Sega, kendisini ve bir zamanın efsanesi olan serisini gençleştirmek için güzel bir adım atmış gibi görünüyor.

Epic Games Oyun Dünyasına Zarar Mı Veriyor?

Oyun Epic Games’te sergilenmeye başladıktan sonra, diğer platformlarda da yerini alacak. Sega’nın yayınladığı blog postuna göre, oyunun diğer platformlara gelmesi 2021 yılının Ağustos ayından sonra gerçekleşecek. Ayrıca oyunun sadece Epic Games’de yayınlanmasının da masada olmadığının altı çizildi.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir