Anasayfa > Oyun Haberleri > Total War Saga: Troy Mod Desteği Ertelendi!

Total War Saga: Troy Mod Desteği Ertelendi!

Sevilen strateji serisinin son oyunu Total War Saga: Troy mod desteği konusunda bir erteleme ile karşı karşıya kaldı.

Dev Yüzüklerin Efendisi Testi

Creative Assembly‘nin strateji dünyasındaki saygın sıra tabanlı ve gerçek zamanlı strateji serisi Total War‘un son oyunu Epic Games üzerinden çıkışı gerçekleştirmişti. Bunun yanında oyun çıktığı ilk gün bedava olmuş ve kütüphanenize eklediğinizde kalıcı bir şekilde elinize geçirebiliyordunuz. Ancak şirketin böyle bir karara varması hayranların oyunun mod desteğinin nasıl geleceği konusunda fikir sahibi olmasını zorlaştırmıştı. Serinin her oyuna çıkışını Steam üzerinden gerçekleştirdiğinden dolayı oluşan bu durumun da Epic üzerinden bir şekilde halledileceği söylenerek güvence sağlanmıştı. Lâkin Total War resmî Twitter hesabından yayınlanan son gönderide farklı bir durum söz konusu oldu. Mod desteği en az bir ay ertelendi.

Geçtiğimiz günlerde paylaşılan gönderide ücretsiz Amazonlar eklentisinin duyuru videosu da yayınlandı. Fakat Total War adresinden paylaşılan Tweet‘te Epic ile geleceği söylenen mod desteğinin en az bir ay gecikeceği ve yakın zamanda bu durumla alakalı daha fazla bilgi edinilmeye çalışacakları açıklandı.

Hakkında Orhun Kaan ŞAHİNKAYA

Galanima'nın yiğit savaşçısı. Arkadaşları internet kafelerde Half-Life oynarken Stronghold Crusader'ın başından kalkmayan bir strateji hayranı. Trabzon'da yaşıyor ve öğrencilik yapmaya çalışıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir