Anasayfa > Oyun Haberleri > Total War: Shogun 2 Steam’de Dağıtılacak!

Total War: Shogun 2 Steam’de Dağıtılacak!

Steam; Total War: SHOGUN 2 dağıtacak, stratejiseverleri sevindirecek. Oyun ay sonunda bedava verilecek ve oyunu kütüphanesine ekleyenler sahibi olacak.

İngiliz kuruluşlu geliştirici şirket Creative Assembly‘nin sevilen serisi Total War‘un yine baş üstünde tutulan oyunlarından Total War: SHOGUN 2‘nun kısa süreliğine dağıtılması söz konusu. Tabii bu haber stratejiseverleri sevindirecek türden bir haber. Oyunu 27 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasında Steam üzerinden kütüphanesine ekleyenler oyunun sahibi olacaklar.

Total War: SHOGUN 2

Biraz da haberin konusu olan oyunumuzdan bahsedelelim. Total War serisi bir füzyon sayılabilir. Strateji türünün iki temel taşı olan RTS yani gerçek zamanlı strateji ve sıra tabanlı strateji türlerinin birleştiren bir seri var karşımızda. Bunu da tur bazlı bir sefer modu ve yönetimini sizin ellerinize bıraktığı gerçek zamanlı savaşlar ile yapıyor.

2011 senesinde piyasaya adımını atan Total War: SHOGUN 2 ise bir devam oyunu ki sonundaki “2” ibaresinden bunu çok rahat anlamışsınızdır. Creative Assembly‘nin strateji serüveninin başlangıcı olan Total War: SHOGUN‘nun ağızlarda bıraktığı güzel tadı tamamlar nitelikte. Gerek Ortaçağ Japonyası’nın entrikalar ve vahşet ile dolu yapısı gerekse göze hoş gelen grafikleriyle harmanlanan çözmesi kolay oynanışı takdire şayan. Zaten stratejiseverlerin de gözünde bir başyapıttır kendisi.

Hakkında Orhun Kaan ŞAHİNKAYA

Galanima'nın yiğit savaşçısı. Arkadaşları internet kafelerde Half-Life oynarken Stronghold Crusader'ın başından kalkmayan bir strateji hayranı. Trabzon'da yaşıyor ve öğrencilik yapmaya çalışıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir